Rolety Deň a noc FEXI – 10× plus oproti konkurencii

Každý vám bude určite tvrdiť, že práve jeho výrobok či služba je ten najlepší na trhu. My ale svoje tvrdenie môžeme podporiť dôkazmi. Porovnajte si, v akej kvalite sú  rolety Deň a noc od FEXI  oproti ostatným vedúcim značkám na trhu.

konkurence

 

  1. Rolety Deň a noc od FEXI sú už zložené

    Ak si zakúpite roletu inde, bude možno podobne krásna ako tá naša. Všetci dodávatelia sa snažia o kvalitné rolety. Niektorým to ide ale o niečo horšie a vo finálnom výsledku môžete byť z nižšej kvality v rozpakoch.

    Keď vám ale roleta od konkurenčných výrobcov príde domov, je rozložená. Musíte zložiť celý jej mechanizmus, ktorý má častokrát viac než 20 dielikov a mnoho krokov montáže. Všetky tieto kroky je potrebné dodržať. Pri nedodržaní jedného z krokov môže vzniknúť nevratná chyba, ktorá vám znemožní svoju roletu používať naplno. Môže tiež dôjsť k poškodeniu niektorých dielikov, ktoré bude nutné reklamovať a oddiali sa tak zloženie vašej rolety.

    Na ilustráciu uvádzame prípad návodu na zostavenie rolety od konkurencie. Ide o:

    • 37 krokov v návode
    • 29 dielikov na zostavenie
    • až 50 minút času (podľa údaja výrobcu)

     

    V prípade  roliet Deň a noc FEXI kompletne preskakujete celý problematický proces montáže mechanizmu a po rozbalení máte rovno pripravené zložené rolety, ktoré stačí iba nainštalovať na vaše okno. Tento spôsob je veľmi pohodlný a rýchly, ale najmä je bezchybný.

    V podstate pri ňom nie sú reklamácie, pretože pri montáži nedochádza k chybám alebo zničeniu niektorých dielikov. Prečo si robiť život zložitejším, keď s nami to ide jednoducho. Však môžete sami porovnať fotografie montáže krok za krokom nášho riešenia roliet Deň a noc:

    • 14 krokov v návode
    • 16 dielikov na zostavenie
    • 2 – 5 min času

     

  2. Naše rolety majú zadný nosný profil

    Dokonca aj rolety v najnižšej cenovej hladine majú zadný nosný profil. Sú tak pevnejšie a umožňujú väčšiu šírku vďaka vyššej nosnosti, ktorú zadný profil dovoľuje.

    U konkurencie to stále ešte nie je samozrejmosťou a zadný profil pri otvorených kazetách buď vôbec nenájdete, alebo len za vyššiu cenu.

  3. Naše rolety sú veľmi dôkladne zabalené

    Používame kvalitnú fóliu, ktorá bráni namočeniu. Priznávame, že sme si skúsili nakúpiť u konkurencie a s kvalitou obalu by u nás mnohí neuspeli.

  4. Máme najširší sortiment roliet Deň a noc

    Ponúkame celkovo 4 produktové rady roliet Deň a noc – SILVER, GOLD, PLATINUM a DIAMOND. Každá z nich navyše môže používať jednu z 3 kaziet – otvorená, POLO a MAXI kazeta. Taký výber inde skutočne nenájdete. Ponúkame až 130 druhov a typov látok, čo je opäť najviac zo všetkých konkurentov na českom trhu.

  5. Overujeme každú objednávku telefonicky

    Telefonickým overením minimalizujeme možnosť nesprávneho zamerania. Niekedy aj poradíme zákazníkovi lacnejšie alebo inak výhodnejšie riešenie. Musíme opäť potvrdiť, že konkurenční dodávatelia, ktorí zavolajú, sú výnimkou.

  6. Vyrábame rolety až do šírky 240 cm

    Vďaka väčšej kvalite a pevnosti sme schopní realizovať rolety do šírky až 240 cm. Konkurencia končí na 220 cm, alebo dokonca 150 cm. Inde dokonca ani maximálnu šírku rolety neuvádzajú.

  7. Vieme prispôsobiť aj dĺžku retiazky na mieru

    Nech už potrebujete inú dĺžku retiazky z akéhokoľvek dôvodu, my vám samozrejme vyhovieme. U mnohých iných dodávateľov s tým ale nepočítajte. Najmä tam, kde predávajú tzv. krabicové riešenia.

  8. Vyrábame s presnosťou na pol centimetra

    Pri roletách FEXI nehrozí, že ich budete musieť doma skracovať, pretože by sme snáď nemali váš rozmer.

  9. Reklamácie bez obáv

    Reklamácie riešime prioritne. Snažíme sa o maximálne ústretový prístup, a k reklamáciám sa staviame ako chlapi.

  10. Cena roliet FEXI je najnižšia na trhu

    A nakoniec to najlepšie – pravidelne monitorujeme ceny u konkurencie a nastavujeme najnižšie ceny. Máte tak istotu, že rolety Deň a noc v kvalite, akú ponúkame my, inde nenájdete.

Konkurencia je pre trh dobrá – núti dodávateľov zlepšovať svoju ponuku a plniť priania klientov. Aj v odbore roliet Deň a noc nájdete niekoľko dodávateľov. Ale skromnosť nabok – rolety Deň a noc od FEXI žiadnu skutočnú konkurenciu nemajú.