5 dôvodov, prečo milujeme rolety Deň a noc

Asi nebudete prekvapení, keď sa zveríme: rolety Deň a noc naozaj milujeme. Čo nás k tomu ale vedie, keď na trhu existujú desiatky druhov tieniacej techniky? To sú žalúzie, paravány, závesy, iné druhy roliet - rolety Deň a noc sa zdajú byť len jedny z mnohých.

Máte tiež niekedy pocit, že váš dom je trochu fádny a máte len málo inšpirácie pre nejakú zásadnejšiu zmenu?

Nie ste v tom sami!

To je celkom bežný pocit mnohých majiteľov bytov. Je to mimochodom tiež jeden z dôvodov, prečo sú televízne show, ktorých námetom je premena bytu alebo domu, tak úspešné. K tomu, aby ste svoj interiér premenili, však nevyhnutne nepotrebujete domov pozývať špecialistu a celý televízny štáb.

Pomocou niekoľkých chytrých tipov a rád môžete svojej interiérovej ​​výzdobe ľahko dať nový vzhľad.

V tomto článku ukážeme, ako k takej premene môžu prispieť obyčajné rolety do okien Deň a noc. Možno, že si ich tiež zamilujete pre ich jedinečné vlastnosti.

clanek_001_1

1. Rolety Deň a noc sú vynaliezavé a jedinečné.

Správne vybraná roleta Deň a noc vie vytvoriť nádhernú atmosféru. Klasické rolety sa stále ešte používajú a horizontálne žalúzie sú stále ešte najpoužívanejšou tieniacou technikou. Ide ale skôr o zotrvačnosť než o voľbu toho najlepšieho, čo by na trhu bolo k dispozícii.

Rolety alebo žalúzie sú známe už mnoho rokov, ale bohužiaľ majú tiež svoje nevýhody. Vynález roliet Deň a noc vniesol do sveta interiérového tienenia nový vietor. Spájajú sa v nich totiž výhody roliet a klasických žalúzií, pričom sú odstránené ich nevýhody.

Ako je to možné?

Vďaka unikátnemu a jednoduchému princípu. Dve vrstvy látky rolety deň-noc Vám umožnia určiť jednoduchým pohybom ruky úroveň svetla v miestnosti. Tento efekt je možný vďaka priehľadným a nepriehľadným vodorovným pásom látky, ktoré sa plynulo prekrývajú pri posúvaní rolety hore alebo dole.

Tento systém umožňuje ľahko určiť úroveň jasu alebo zatienenie v miestnosti či už pomocou retiazky alebo elektrického ovládania.

Počas dňa budete mať dostatok svetla na čítanie alebo prácu. Večer premeníte svoju obývačku na pohodlnú relaxačnú miestnosť na chvíľku odpočinku.

2. Rolety Deň a noc ponúkajú tisíc a jednu možnosť

Okrem jednoduchého určenia jasu v miestnosti Vám roleta Deň a noc poskytuje potrebné súkromie. Roletu je možné stiahnuť buď až úplne dole cez celé okno alebo ju nechať vytiahnutú a nebrániť tak priechodu slnečných lúčov vôbec.

Je ale tiež možné veľmi ľahko stiahnuť roletu do ľubovoľnej výšky a tieniť napríklad len hornú tretinu okna.

Veľmi rýchlo tak môžete reagovať na neustály pohyb slnka a zabrániť tomu, aby Vás slnko obťažovalo odrazom od televízie alebo tabletu.

Od tejto chvíle si už nemusíte vyberať medzi zatemňovacou alebo tieniacou roletou. Môžete mať oboje v jednom!

3. Rolety Deň a noc sa ľahko udržujú

"Miláčik - na zajtrajšie predpoludnie si nič neplánuj! Pomôžeš mi zložiť záclony a závesy a zavesíš mi čisté. "Tiež túto vetu neradi počujete alebo hovoríte? Zložiť záclony a závesy a po vypraní ich opäť zavesiť, to môže byť naozaj projekt na celé predpoludnie.

S roletami Deň a noc je tomu koniec! Už žiadne rozoberanie, pranie a vešanie ťažkých záclon. Zbohom tiež všetkým kýblikom s mydlovou vodou a postupnému čistenie lamiel žalúzií jednu po druhej.

Pri navrhovaní roliet Deň a noc totiž vzali konštruktéri do úvahy aj ich jednoduchú údržbu.

Ak sa rozhodnete pre 100% silnú a ľahko udržiavateľnou látku, ako je polyester, budete ju môcť len jednoducho občas vyčistiť nejakou handričkou.

Ale možno, že ani to nie, pretože ak rolety pravidelne vyťahujete a zase spúšťate, oklepe sa prípadný prach samotným ich pohybom. Rolety Deň a noc sú teda tak trochu samočistiace. Až až keď sa na ne dostane nejaká iná nečistota ako prach, nastúpi ich vyčistenie.

Ale ako sme už povedali - žiadne kýble s napeneným saponátom! Stačí len ľahko navlhčený kúsok utierky a po pár ťahoch je po všetkom! V čistom a príjemnom interiéri môžete rýchlo pokračovať vo svojich obvyklých činnostiach.

4. Rolety Deň a noc sú ideálne pre každý štýl interiéru

Látky roliet Deň a noc sú k dispozícii v mnohých farbách a povrchových úpravách, takže si nájdu svoje miesto v každej izbe Vášho domu. Rolety nájdu uplatnenie v obývačke, spálni, v detskej izbe alebo dokonca v kúpeľni.

Primárne sú rolety určené najmä na okná. Ale naši klienti nachádzajú ďalšie uplatnenie:

  • rolety na balkónové dvere,
  • rolety na presklené interiérové dvere,
  • rolety pre zakrytie otvorených policových dielov,
  • rolety iba ako dekorácia na stenu.

Máte radi čistý vzhľad moderného interiéru? Vyberte si modernú čiernu alebo studenú bielu farbu rolety.

Dávate prednosť tradičnému štýlu, ako vo vidieckom dome? S jemnými farbami, ako je béžová alebo sivá, vytvoríte útulnú atmosféru úplne kompatibilnú s týmto štýlom interiéru.

Pretože si môžete rolety zostaviť z týchto krásnych látok, sami si určíte konečný štýl Vašej obývacej izby.

Objavte všetky naše nápady na našom webe alebo sa poraďte s našimi odborníkmi online, aby sa salón Vašich snov stal skutočnosťou.

5. Rolety Deň a noc sú vhodné pre väčšinu modelov okien.

Či už máte doma francúzske okná od podlahy k stropu alebo posuvné dvere, môžete všetko zakryť jedným typom rolety - roletou Deň a noc.

Máte niekoľko okenných rámov vedľa seba? Jedna veľká roleta Deň a noc cez všetky okná vytvára vycibrený efekt, zatiaľ čo niekoľko roliet Deň a noc vytvára útulnú atmosféru.

Okrem toho sú vodorovné pásy denných roliet k dispozícii v niekoľkých šírkach. Respektíve keď roleta visí, povedali by sme v niekoľkých výškach.

Máte vysoká francúzske okná?

Rolety Deň a noc dodávame aj vo výške 220 cm a možno ich ľahko namontovať aj na tie najvyššie okná. Tento typ rolety je preto vhodný ako pre malé obývacie izby, tak aj pre veľké kancelárie.

Nech je váš štýl interiéru akýkoľvek, s roletou Deň a noc budete mať vždy dostatok súkromia a svetla s elegantným prevedením pre Vašu obývačku.

Chcete profesionálnu radu pri výbere denných nočných roliet?

Náš tím online odborníkov je tu, aby Vám pomohol. Preskúmajte naše webové stránky a kontaktujte nás ešte dnes a žiadajte o ďalšie informácie.

Zaslúžite si moderný a útulný domov!