Chráňte sa pred slnkom aj na jeseň a využite naše Last minute zľavy

Či chceme alebo nie, leto pomaly končí a ku slovu sa dostáva jeseň. Lúčenie s letom býva stále smutné, ale to neznamená, že si ďalej nemôžete užívať slniečko na maximum. Pýtate sa ako? S ideálnym tieniacim systémom si totiž môžete slnečné lúče vychutnávať celú jeseň!

clanek_001

Dni sa budú pomaly krátiť, a preto je dôležité využívať slnečný svit na maximum. Dôvody sú hneď dva: šetríte energiu, pretože môžete rozsvietiť, až keď je skutočná tma, a predovšetkým si doprajete jeden skutočne nenahraditeľný a univerzálný liek, ktorým je slnko.

Priali by ste si Vašu domácnosť oživiť novým tienením, ale leto bolo nákladnejšie, než ste čakali? Nevadí! Naše rolety teraz kúpite až so 45% zľavou!

Základom všetkého je kvalitný tieniaci systém

Aj keď sa možno domnievate, že práve na jeseň nové tienenie zase až tak nepotrebujete, nenechajte sa zmiasť. Jeseň prináša babie leto a mnoho krásnych dní. 

Vaša domácnosť môže byť takmer denne pod paľbou slnečných lúčov a len s vhodnou tieniacou technikou ich môžete dobre využiť. Pokiaľ totiž máte doma klasické závesy a nadobudli ste pocit, že do jara nie je dôvod nič meniť, môžete svoje rozhodnutie veľmi rýchlo oľutovať.

Iné tienenie je nedostačujúce

Závesy sú veľmi obmedzujúce v tom ohľade, že akonáhle sa do okien oprie slnko, tak ich zatiahnete. Ale to je všetko. Neponúka žiadnu flexibilitu v otázke väčšej či menšej miere zatemnenia okien. V tejto chvíli prichádzate o všetok slnka. A ak je slnečná jeseň, potom sa Vaša domácnosť mení v temnú miestnosť, pretože máte neustále zatiahnuté závesy.

Vyberte si  jedničku na trhu

V túto chvíľu si predstavme rolety Deň a noc od FEXI. Tie totiž dokážu pomôcť nielen v momente, kedy potrebujete izbu pred slnkom úplne ochrániť, ale súčasne Vám dokážu dopiať práve toľko slnka, koľko potrebujete. 

Rolety Deň a noc oceníte aj večer, a to keď slnko úplne zapadne. Pýtate sa prečo? Dokážu Vám zaistiť úplné súkromie! Jesenné večery, kedy si pustíte film a zaleziete pod deku, si môžete užívať a nikto z ulice ani od susedov z protiľahlého domu k Vám neuvidí.

clanek_002

Prečo si vybrať rolety Deň a noc

Rolety od FEXI vynikajú predovšetkým v tom, že sú dokonalým spojením praktičnosti a krásy. V interiéri pôsobia veľmi jemne a vzdušne, na druhej strany ale dokážu regulovať prenikanie slnečného svitu alebo mu úplne zabrániť.

Na okno dokonale padnú

To je do veľkej miery dané aj tým, že sú rolety Deň a noc zhotovené na mieru Vašich potrieb a potrieb Vašeho okna. Máte strach, že okno správne nezameriate? Samozrejme, že každý môže urobiť chybu. My ale urobíme všetko preto, aby ste sa jej nedopustili.

V prvom rade si vždy najprv rozmyslite, kam chcete roletu nainštalovať. Či priamo na okenný rám, do steny alebo do stropu. Máte všetko premyslené? Zoberte si papier, pero a pevný meter. Vďaka naším videám a manuálom dokážete okno bezchybne zmerať!

Ste nervózny v okamihu, kedy máte objednávku odoslať? Máte pochybnosti o tom, či ste všetko správne zaznamenali? Zavolajte nám alebo napíšte e-mail. Náš tím je tu pre Vás.

Ríša farieb

Rolety Deň a noc prispôsobíme Vaším predstavám nielen v otázke rozmerov, ale taktiež farby alebo designu. Pokiaľ od tieniaceho systému očakávate predovšetkým veľkú mieru zatemnenia, vyberte si z našej ponuky variantu Blackout, ktorý sa o to postará. 

Súčasne pri výbere pamätajte, že čím tmavšiu látku zvolíte, tým vyššiu mieru zatemnenia poskytne. To sa hodí predovšetkým v okamihu, kedy si toto tienenie zaobstaráte do spálne.

Čo sa ostatných miestností týka, vždy sami zvážte, čo od tienenia očakávate. Chcete, aby bolo výrazné a doplnilo aj ďalšie výrazné prvky miestnosti? Potom sa rozhodnite pre nejakú z neprehliadnuteľných farieb. Vyberať môžete z mnohých odtieňov modrej, červenej, zelenej, žltej, ružovej, fialovej alebo oranžovej

Pokiaľ v interiéri radšej volíte jemné a harmonické farby, aj pre Vás máme viacero možností. Medzi farby, ktoré Vás v domácnosti nikdy neomrzia, sa zaraďuje biela, béžová, hnedá alebo sivá. A preto nie je náhoda, že u nás nájdete obrovské množstvo odtieňov týchto nadčasových farebných hitov.

Je to málo? Páči sa Vám béžová alebo hnedá, ale netúžite po jednotlivej farbe? Bez problémov! Zvolte jeden z prírodných motívov, ktorou je gaštan, dub alebo napríklad mach.

Čím viac nakúpite, tým menej zaplatíte

Rozhodli ste sa zaobstarať si tienenie do každej izby? Pretože si našich zákazníkov vážime, zakladáme si na tom, aby ste na väčších nákupoch vždy ušetrili. Ale to nie je všetko, práve teraz máme last minute zľavy! Neváhajte a premeňte svoj byt s kvalitnými roletami. 

clanek_003

Kam nechodí slnko, tam chodí lekár

Správne tienenie umožňuje správnu prácu s denním svetlom a vďaka nemu ho môžete využiť naplno. Ale prečo je tak dôležité si slnko dopriať aj na jeseň? Dôvodov je mnoho. Isto sami viete, že keď je vonku pekne, ste produktívnejší, spokojnejší a celkovo je Vaše rozpoloženie lepšie. Prečo tomu tak je?

Ste energickejší

Denné svetlo ovplyvňuje Vaše telo viac, než si myslíte. Predovšetkým sa stará o správnu prácu hormónov. Vhodný tieniaci systém teda dokáže zaistiť, že ste cez deň produktívnejší a máte viac energie. To isto oceníte nielen pri home office, ale aj pri iných domácich aktivitách.

Máte lepší spánok

Tým, ako slnko pomaly zapadá, začne Vaše telo plynule tvoriť melatonín. Tento hormón sa stará o to, aby bol Váš spánok kvalitný a správne načasovaný. Pokiaľ budete celý deň zavretý v byte, v ktorom si zatiahnete ťažké závesy alebo klasické rolety, vaše telo nebude schopné melatonin tvoriť tak, ako by malo, a tak budete cez deň bez energie a v noci sa budete potýkať s nespavosťou.

Máte lepšiu náladu

Serotonín. Tomuto hormónu vďačíme za dobrú náladu a nie je náhoda, že slnečný svit jeho tvorbu podporuje. Ľudia, ktorý sú v kontakte s denným svetlom viac, sú obecne spokojnejší a vyrovnanejší

Slnko posilní imunitu

Či už za to vďačíme vitamínu D alebo serotonínu, slnko má jednoznačne pozitívny vplyv aj na naše zdravie. Zimné obdobie dokáže pre svoje krátke dni byť veľmi deprimujúce. Preto si jeseň užite na maximum a využite naplno každý slnečný lúč, pokiaľ môžete. 

K tomu pomôže kvalitná tieniaca technika, ktorej synonymom je Fexi.

clanek_004

Nakúpte u FEXI

Než si bližšie povieme, ako veľmi môžete na jednom nákupe ušetriť, povieme si, aké ďalšie výhody získate nákupom u nás.

  • V prvom rade sa nemusíte báť, že to sami nezvládnete. Pripravili sme si pre Vás sprievodcu nákupom. Tam Vás krok po kroku vedieme, aby ste na nič nezabudli alebo neurobili nejakú chybu.
  • Náš e-shop je priehľadný a nájdete tam všetky potrebné informácie. Pokiaľ nie, kontaktujte našich odborníkov.
  • Každý si u nás môže bezplatne objednať vzorky látok, čo iste oceníte, pokiaľ si netrúfate na správny odtieň naslepo.
  • Naše rolety sú skvelé aj v otázke údržby. Konkurenčné produkty často pri výrobe nevyužívajú kvalitné materiály, teda môže byť čistenie komplikovanejšie. To ale u nás neplatí. 
  • Rolety Deň a noc prichádzajú aj s obľúbenou možnosťou uchytenia rolety bez vŕtania. Stačí ju len zavesiť na rám okna a kedykoľvek ju jednoducho  premiestniť  inam. 
  • Vybrať si u nás môžete z troch typov kaziet, ktorou je otvorená, POLO alebo MAXI kazeta.
  • Výmena starých žalúzií za nové, trendy tieniaci systém Deň a noc je veľmi jednoduchý. Ako dôkaz Vám prinášame video, v ktorom sami uvidíte, aké jednoduché to je.
  • Pokiaľ ľutujete, že ste si nezaobstarali elektrické rolety, nie je to nič, čo by sa nedalo zvrátiť. Pridanie motoru do našich roliet je totiž jednoduché a zvládnete to hravo sami.
  • Súčasťou roliet s otvorenou alebo POLO kazetou je vodiaci silon pre okná s ventiláciou.
  • Určite oceníte možnosť dokúpenia príslušenstva a náhradných dielov. Chceme, aby Vám naše rolety slúžili čo najdlhšie. Preto ponúkame možnosť dokúpenia týchto prvkov, ktoré sa môžu nešťastnou náhodou poškodiť alebo prvky, ktoré sa budú hodiť, pokiaľ sa rozhodnete roletu namiesto zavesenia navŕtať.
  • Ponúkame rolety prémiovej kvality. Aby ste ale vedeli, že si za tým skutočne stojíme, ponúkame Vám na nich nie 2 ročnú, ale rovno 4 ročnú záruku.
  • Pokiaľ nenájdete požadovaný rozmer roliet v našej ponuke, kontaktujte nás.

Prinášame obrovské zľavy

Pretože vieme, že leto so sebou prináša iné radosti, mohlo sa jednoducho stať, že ste na kúpu tieniacej techniky úplne zabudli. Áno, leto síce končí, ale slnko nás bude sprevádzať ešte dlho

Pretože prázdniny mohli priniesť aj väčšie výdaje, možno váhate, či je správny čas na zakúpenie nových roliet. My Vám to zjednodušíme! Pripravili sme si pre Vás zľavy, ktorým jednoducho neodoláte. Ušetriť môžete takmer polovicu bežnej ceny!

  1. Na akúkoľvek zľavnenú roletu dostanete zľavu 41 %. Zľava Vám bude odpočítaná v košíku. Akcia sa vzťahuje na celý sortiment okrem náhradných dielov. 
  2. Ak Váš nákup prekročí čiastku 190 €, dostanete zľavu 44 %.
  3. V prípade, že u nás nakúpite nad 390 €, môžete počítať so zľavou 45 %.

Zľavy sa vzťahujú na všetky rolety. Veľkosť, typ kazety ani druh látky nerozhoduje.

clanek_005

Aj keď máte pocit, že jeseň nie je ten správny čas na výber nového tieniaceho systému, pletiete sa. Práve na jeseň je veľmi dôležité s denným svetlom správne pracovať. Pretože vieme, že ste v lete mohli podnikať mnoho iných vecí a nákup roliet sa medzi ne neradil, pripravili sme pre Vás skvelé Last minute zľavy. Pri nákupe ušetríte viac než 40 %, a preto nie je dôvod ďalej čakať. Krásnu domácnosť, ušetrené peniaze a jeseň s dobrou náladou môžete mať s FEXI skutočne jednoducho!