Objednajte si vzorky roliet

Odhadnúť, ako budú rolety pôsobiť po inštalácii v jednotlivých miestnostiach bytu, nemusí byť jednoduché. V našom e-shope uvádzame obrázky, ktoré nie sú len ilustratívne, ukazujú, ako roleta skutočne vyzerá.

Môžete si vyberať z kompletného sortimentu roliet Deň a noc. Ukážte myšou na kategóriu Všetko, kliknite na kazetu ktorú chcete. Na rýchlejšiu orientáciu voľte otvorenú kazetu. Keď pohnete myšou o kúsok nižšie, nájdete filter podľa farieb a miery zatemnenia. Použitím filtra zúžite finálny výber. Najvernejší obrázok vzorky nájdete v detaile každého produktu a to vždy na 4. fotografii.

Fotografie sú veľmi dôkladne upravované, aby sa odtieň úplne zhodoval. Ale monitor nášho grafika nemusí byť zhodný s vaším monitorom, preto môže dochádzať k posunu farieb.

Ale chodiť po byte s notebookom a prikladať ho k oknu nie je veľmi praktické. Ponúkame preto vzorky látok, s ktorými si predstavu urobíte predsa len o niečo lepšie.

Ako si objednať vzorky roliet?

Je to veľmi jednoduché. Vyberte si také rolety, látky a dizajn, o ktorých si myslíte, že by vo vašom byte vyzerali dobre. V tomto okamihu nie je vôbec potrebné premýšľať napríklad o type kazety, či o tom, na akej strane rolety má byť ovládanie. 

Postupovať možno dvomi spôsobmi:

  • môžete prechádzať priamo ponuku roliet. Vyberiete si rolety podľa radu: Silver, Gold, Platinum, Diamond. V každom type roliet Deň a noc je uvedené aj to, v akých kazetách ich dodávame. Štandardne sú k dispozícii Otvorená, Polo a Maxi kazeta.

    Keď zobrazíte výpis roliet, môžete si vizuálne vybrať látku a dizajn a kliknúť na konkrétnu vybranú roletu. V detaile rolety si môžete prečítať mnoho dôležitých informácií – ako zmerať okno, ako roletu namontovať a pod. V tejto chvíli je pre vás najdôležitejšie, aby sme vybranú roletu dodávali v rozmere, ktorý potrebujete. Ak ale nemáte nejaké špecifické rozmery, svoj rozmer v ponuke väčšinou nájdete.

    Všimnite si, že súčasťou názvu rolety je aj kód látky. Napríklad Roleta Deň a noc Oriental čierna breza AA 107 má kód látky AA 107. Zaznamenajte si ho niekam a pokračujte v hľadaní a prezeraní ďalších látok. Vždy, keď nájdete látku, ktorá vás zaujala, poznamenajte si jej kód.
  • hľadajte len látku v zozname vzoriek. Ako sme hovorili – vo chvíli, keď vyberáte len typ látky a vzor, nemusíte riešiť nič iné. Pokojne teda choďte do našej ponuky vzoriek zadarmo a len očami vyberajte vhodnú látku. Výhodou je, že máte všetky látky a ich kódy na jednom mieste.

    Ak si chcete prezrieť ilustračný obrázok, stačí na vybranú látku kliknúť a dostanete sa na detail konkrétnej rolety. Tak získate predstavu, ako vyzerajú rolety nainštalované v miestnosti.

Keď máte vybrané nejaké látky, stačí na stránke vzoriek zadarmo vyplniť jednoduchý formulár. Zadajte svoje meno a e-mailovú adresu, aby sme vás mohli kontaktovať. Do textu správy napíšte kódy látok (maximálne 8 látok) a tiež svoju poštovú adresu, na ktorú vám vzorkovnicu pošleme.

Ponúkame najväčší počet látok na trhu s roletami Deň a noc a tiež najväčší počet látok ako vzorky zadarmo. Napriek tomu – ak si ani z 8 látok nevyberiete, skúste nás kontaktovať e-mailom či telefonicky a nejako sa dohodneme. Môžete: