Rolety Deň a noc, duo, zebra alebo twin? Rovnaký druh roliet, ale často rozdielna kvalita!

clanek_001

Keď zariaďujeme interiér, rolety sú mnohokrát jednou z posledných vecí, ktorej venujeme pozornosť. Pritom zatienenie miestnosti je veľmi podstatné a rozhodne by sme na to nemali zabúdať.

Trh nám ponúka nepreberné množstvo možností, ako zatienenie okien docieliť, ale dnes sa bližšie pozrieme, prečo sú rolety Deň a noc spoločnosti FEXI práve tou najlepšou voľbou.

ČO SÚ VLASTNE ROLETY DEŇ A NOC

Pokiaľ doteraz trochu tápate, čo to znamená, keď sa povie roleta Deň a noc, poďme si ju trochu predstaviť a porovnať s inými typmi tienenia.

Rolety Deň a noc v sebe kombinujú tie najlepšie prvky žalúzií a roliet. Žalúzie dokážu skvele tieniť a súčasne pomocou zvoleného uhla lamiel regulovať množstvo svetla, ktoré si vpustíme do interiéru, nie sú ale príliš estetickou záležitosťou, ktorá by vkusne dopĺňala interiér. Oproti tomu rolety môžeme kúpiť v jednoznačne zaujímavejších materiáloch a dizajnoch, avšak ich flexibilita v otázke vpustenia svetla do miestnosti je značne obmedzená. Buď máme svetla málo alebo príliš moc a len ťažko ho môžeme efektívne regulovať.

Tu prichádzajú rolety Deň a noc, ktoré kombinujú praktickosť žalúzií s estetikou roliet. Ak máte pocit, že o nich počujete prvýkrát, môže to byť len z toho dôvodu, že ich poznáte pod iným názvom. Týmto roletám sa totiž tiež hovorí duo, zebra, twin alebo twinroll. Ako už rôzne alternatívy názvu napovedajú, princíp takýchto roliet spočíva v tom, že kombinujú dva rôzne materiály.

Princíp roliet Deň a noc funguje rovnako ako pri klasických roletách v otázke navíjania. Na okne je pripevnená kazeta, do ktorej sa roleta navíja a z ktorej sa vysúva. Na rozdiel od klasických roliet ale umožňuje regulovať úroveň prieniku svetla, a to preto, že sa roleta skladá z priepustných a nepriepustných pruhov látky, ktorých polohou tento prienik svetla korigujeme. Ako rolety fungujú, môžete vidieť na nasledujúcom videu.

FEXI ROLETY VS. KONKURENČNÉ ROLETY DEŇ A NOC

Možno rolety Deň a noc poznáte. A možno ste si ich už dávno zamilovali. Ale stále neviete, kde ich kúpiť. Ktorá spoločnosť Vám ponúkne tie najlepšie rolety a poskytne Vám garanciu tej najvyššej kvality. Riešenie je nielen jednoduché, ale tiež úplne jednoznačné. Najlepším riešením snáď vo všetkých ohľadoch sú rolety Deň a noc od spoločnosti FEXI.

Krátka história

Spoločnosť vstúpila na trh už v roku 2010 a vďaka svojim skúsenostiam a praxi sú jej služby na skutočne profesionálnej úrovni. V roku 2017 uviedla na trh tieniacu techniku FEXI, u ktorej dbajú na neopakovateľnú kvalitu a predovšetkým ústretovú komunikáciu s klientom.

POROVNANIE CIEN

Tieniace systémy FEXI sa pýši priaznivými cenami. V tejto kategórii sa dobre umiestnia aj rolety iných značiek, avšak Vám v rovnakej cenovej hladine neponúknu to, čo ponúkajú rolety Deň a noc FEXI. Ponuka konkurencie je značne obmedzená a my sa spoločne pozrieme, ako sa líšia a prečo sú naše rolety Deň a noc bezkonkurenčne najlepšie.

ROLETY DORAZIA UŽ ZMONTOVANÉ, KONKURENČNÉ NIE

Áno. Toto je veľmi podstatné, pretože na rozdiel od konkurencie posielame rolety už pripravené rovno na prichytenie na okno alebo do steny. Skladanie a inštalácia roliet Vám nezaberie viac ako dve minúty.

Rolety od konkurencie bežne obsahujú až dvojnásobný počet komponentov. Navyše si priznajme, že nie vždy všetko v živote vyjde na prvý pokus, a tak je dosť dobre možné, že s takým množstvom súčiastok dôjde v priebehu montáže k nejakej chybe a celý proces sa tak stane nekonečným.

Výberom našich roliet tak dáte prednosť kvalitným a už zmontovaným roletám pred hlavolamom o mnohých komponentoch, jeho zloženie môže trvať až niekoľko desiatok minút.

DĹŽKA INŠTALÁCIE

Máte hotovo, roleta je pripravená na uchytenie. Máte rolety spoločnosti FEXI? Gratulujeme, v štyroch krokoch docielite toho, že si už môžete ľubovoľne meniť polohy zatienenie miestnosti a užívať si nového estetického zážitku.

Máte konkurenčné rolety? Tu bude potrebné trocha trpezlivosti. Aby ste dosiahli ciele, čaká Vás ešte obrovské množstvo krokov. V prípade konkurenčného výrobku, ktorý sme za Vás vyskúšali my, to bolo neuveriteľných 37 ďalších úkonov a o tom sa môžete presvedčiť v našom videu.

KVALITA A STABILITA

Ďalšia prednosť roliet Deň a noc spoločnosti FEXI spočíva v kvalite spracovania nosnej konštrukcie. Nemusíte sa preto báť toho, že by sa konštrukcia rozpadla, krútila alebo by sa roleta nedala dôkladne upevniť.

Konkurenční výrobcovia sa možno môžu pochváliť priaznivou cenou, ale veľakrát na úkor kvality. A to nielen v otázke materiálu samotných roliet, ale aj nosného profilu a samotnej konštrukcie.

clanek_002

DOSTUPNÉ FARBY

Každý interiér je špecifický a v každom prevláda iná farba. Naše rolety ponúkame v mnohých farbách, teda uspokojíme potreby aj najnáročnejšieho klienta. To ale u konkurencie nie je vždy samozrejmosťou.

Pretože vieme, že nie je farba ako farba, ponúkame aj veľa rôznych odtieňov. Vieme totiž, že každý interiér má špecifické požiadavky a nestačí tak malý obmedzený výber.

VYBERIETE SI Aj KAZETU

Aj kazeta by mala byť otázkou voľby. Mnoho konkurenčných výrobcov ponúka jeden typ kazety. U nás si ale môžete vybrať hneď z troch typov, a to z otvorenej, POLO či MAXI kazety.

ROZMERY ROLETY

Asi najpodstatnejším dôvodom, prečo zvoliť tieniaci systém spoločnosti FEXI je, že pripravujeme rolety na mieru a zohľadňujeme požiadavky nášho klienta. Mnoho ľudí si myslí, že keď siahne po lacnejšej variante, tak ušetria. Avšak nič nie je ďalej od pravdy. Známe príslovie hovorí: Nie som taký bohatý, aby som si mohol kupovať lacné veci. A v tomto prípade to platí dvojnásobne.

Keď totiž objavíte duo rolety v nejakom reťazci, najprv Vás určite osloví ich cena. Áno, tá môže byť skutočne nízka, ale to má svoje dôvody. V prvom rade bude pomerne komplikovaná ich montáž, o čom sme už podrobnejšie hovorili vyššie.

Po druhé môže byť ich konštrukcia nestabilná a nie príliš vysokej kvality. Po tretie budete vyberať z len naozaj obmedzeného množstva farieb. A za štvrté, a to je asi najdôležitejšie, kúpite roletu určitého rozmeru a jej parametre nebudú zodpovedať potrebám Vašich okien. Najväčšie úskalia takejto rolety spočívajú v potrebe ju ručne skrátiť alebo upraviť podľa Vašich požadovaných rozmerov.

Hoci sa taká úloha môže vzhľadom k vodorovným pruhom javiť ako jednoduchá vec, nie je tomu tak. Vo väčšine prípadov sa totiž úprava nepodarí podľa našich potrieb a predstáv a je potrebné kúpiť rolety nové a celý proces začína nanovo.

Keď si potom náklady sčítame, zistíme, že pôvodne lacnejšia varianta sa nám dosť predraží a navyše zastrihávaná roleta nikdy nebude vyzerať ako tá, ktorú si necháte zhotoviť na mieru u nás. Na kvalite našich produktov si zakladáme. A sme si ňou natoľko istí, že Vám poskytneme 4-ročnú záruku.

SPRÁVNA FARBA

Kúpa rolety cez internet býva stávka do lotérie. Aj keď si môžeme vybrať z vystavovaných farieb a byť si svojím výberom istí, po doručení môžeme byť sklamaní. Niekedy totiž hrajú úlohu detaily a stačí, že doručená roleta bude v skutočnosti v inom odtieni, než sme si predstavovali a harmónia interiéru bude nabúraná. Fotka nie je realita a aj z tohto dôvodu sa oplatí sa rozhodnúť pre spoločnosť FEXI. Tá totiž umožňuje objednať si až osem vzoriek roliet úplne zadarmo.

Vďaka tomu potom môžete konkrétne farby vidieť naživo a zistiť, ktorá z nich najlepšie zapadne do Vašej domácnosti. Obzvlášť v otázke bielych, béžových a krémových odtieňov je ťažké trafiť správnu farbu iba podľa virtuálnej ponuky.

KEĎ KUPUJETE ROLETY PRVÝKRÁT

Mnohí z Vás kupujete svoje prvé rolety. Ako ich správne zmerať? Ako ich upevniť? Ako sa uistiť, že volím správne? Tieto a ďalšie otázky sprevádzajú každého, kto sa rozhodne kúpiť si rolety cez internet. Na všetky Vaše otázky máme odpovede a tie sú voľne dostupné na našom webe. Pokiaľ ale preferujete pomoc odborníka, ani s tým nemáme problém, pretože garantujeme podporu počas aj po kúpe roliet. Odborníci Vám telefonicky poradia a pomôžu s meraním a výberom vhodnej rolety (do akej miestnosti roletu vyberáte a akú potrebujete úroveň zatemnenia) a poskytnú Vám odpovede na otázky, ktoré si kladiete, ak sa rozhodnete zaobstarať si rolety na mieru. Táto zákaznícka podpora funguje každý všedný deň od 8:00 do 16:00.

Ústretový prístup a servis sú dôležité. A to je ďalší z dôvodov, prečo dať prednosť FEXI roletám Deň a noc pred konkurenciou.

BLESKOVÉ DORUČENIE

Veľa firiem ponúka rolety, u ktorých nemôžu garantovať skorý termín doručenia. Môžeme tak nájsť krásne rolety za skvelú cenu, ale pri objednaní si nevšimneme, že doručenie prebehne až za niekoľko mesiacov.

Pokiaľ sa práve blíži leto a my chceme náš domov uchrániť pred dotieravými lúčmi, je táto doba dosť dlhá a objednanie roliet sa tak dosť míňa účinkom.

Naše rolety Deň a noc doručíme do desiatich dní, a ak bude Vaša objednávka nad 80 €, doručíme ich na vlastné náklady.

Vážime si stálych zákazníkov

V prípade väčšieho alebo pravidelného odberu ponúkame svojim klientom špeciálne akcie a zľavy, pretože si verných zákazníkov vážime.

clanek_003

Dôvodov, prečo kúpiť rolety od spoločnosti FEXI, je nespočet. Na rozdiel od konkurencie sa pýši naozaj prémiovú kvalitou roliet aj skvelou zákazníckou podporou.

Hoci môžete objaviť lacnejšie varianty, vždy si pamätajte, že takáto cena môže byť na úkor kvality ich prevedenia. Rolety sú veľmi výrazným prvkom interiéru, a preto si na ich výbere dajte záležať. Konkurencia Vám nikdy neponúkne takú kvalitu a široký výber vzorov a farieb ako spoločnosť FEXI. Oceníte tiež jednoduchú a veľmi rýchlu montáž, ktorú konkurencia nezaručí.

Ak sa teda rozhodnete pre duo rolety, rozhodnite sa pre FEXI. Dáte tým prednosť prémiovej kvalite.