Rolety deň a noc – FAQ

Okolo roliet Deň a noc vzniká mnoho otázok. Na tie najčastejšie vám odpovieme.

faq

Čo sú rolety Deň a noc?

Rolety Deň a noc sú moderný spôsob tienenia. Kombinujú výhody roliet a žalúzií. Pracujú na princípe striedania nepriehľadných pruhov látky s priehľadnými pruhmi.

Aká náročná je montáž roliet Deň a noc?

Montáž zvládne i nepoučený laik. V prípade FEXI roliet Deň a noc trvá montáž max. 5 minút. Nie je potrebné nikam vŕtať – rolety sa na okno len zavesia.

Sú rolety Deň a noc vhodné pre všetky okná?

Úplná väčšina typov okien je bez problémov použiteľná na zavesenie roliet Deň a noc. Pri tých ostatných je možné rolety zavesiť pomocou vŕtania do steny či do okna.

Aká je náročná údržba roliet Deň a noc?

Rolety Deň a noc sú takmer bezúdržbové. Majú antistatickú vrstvu, brániacu usadzovaniu prachu. Navyše sa usadený prach používaním rolety sám oklepáva. V prípade potreby stačí jemné pretretie suchou handričkou na odstránenie nečistôt.

Ako zmerať okná?

Zmeranie okien zvládnete podľa jednoduchého návodu na našich stránkach. Pred finálnou objednávkou si všetko ešte overíme telefonicky.

Ako nastaviť úplné zatemnenie?

Úplné zatemnenie je s roletami Deň a noc možné nastaviť. Odporúčame tmavšiu a hrubšiu látku. Úplným stiahnutím rolety a nastavením plného prekrytia nepriehľadných pruhov, dôjde k úplnému zatemneniu.