Rolety na okná s pridanou hodnotou

Aký druh tienenie používate? Žalúzie? Závesy? Rolety? Počuli ste už o roletách Deň a noc? Ponúka výhody roliet i žalúzií, a tak dáva tieneniu moderné rysy. Látkové rolety na okná Deň a noc od FEXI navyše prinášajú pridanú hodnotu v podobe jednoduchej montáže.

Okenné rolety Deň a noc

Najprv trochu popisu, ako vlastne rolety Deň a noc fungujú. Princíp roliet je jednoduchý - v kazete je stočená látka tvorená striedajúcimi sa pruhmi. Nepárny pruh je tvorený látkou s rôznym stupňom priesvitnosti, párny pruh je naopak celkom priehľadný.

Ak chcete rolety stiahnuť a okná zatieniť, stačí zatiahnuť za retiazku. Roleta sa začne vysúvať z kazety. Jeden koniec látky je v kazete napevno ukotvený. Keď sa roleta odvíja, tvoria sa 2 vrstvy. Jedna sa už neposúva a zostáva nehybná na okne ako zadný kus. Predný kus sa posúva dole.

Keďže sa látka skladá z priehľadných a nepriehľadných pruhov, pri pohybe sa rôzne prekrývajú a Vy môžete riadiť množstvo svetla, ktoré do miestnosti prechádza.

Na videu je všetko vidieť názorne:

Látkové rolety na okná FEXI

Keď vyberáte rolety na okná, môžete nájsť dodávateľa s rôznou kvalitou roliet aj v rôznych cenových hladinách. U FEXI ale máte istotu najlepšieho pomeru cena / výkon.

Čím to je?

  • Dbáme najmä na kvalitu. Nielen na kvalitu materiálov, ale aj spracovania a servisu.
  • Držíme ceny na najnižšej úrovni. Pritom ale nechceme ustúpiť od kvality, ktorá je pre nás najzásadnejšia.
  • Chválime sa bezkonkurenčným zákazníckym servisom. Môžete sa na nás obrátiť s akoukoľvek otázkou.
  • Každú objednávku telefonicky overujeme, aby ste mali istotu, že je všetko správne.
  • Ale hlavne: Rolety na okná od FEXI sú už zložené.

Rolety na okna doručíme již složené!

 

Vyberte si svoje okenné rolety

Ako sa v rozsiahlej ponuke roliet orientovať? Na čo si dať pozor pri výbere roliet Deň a noc? Uvažujte o nasledujúcich odporúčaniach:

  • Kvalita látky. To by malo byť hlavné kritérium pri výbere rolety. Presvedčte sa, že látka je bez rozstrapkaných okrajov, že v nej nie sú malé dierky, prípadne iné poškodenia. Látka rolety by sa mala bez odporu ľahko zasúvať i vysúvať z kazety.
  • Kvalita kazety. Kvalitná kazeta je z pevného materiálu, neuvoľňuje sa, ani sa nekrúti pri manipulácii s látkou. Ku kvalite prispieva vystužený chrbát kazety. To je u FEXI roliet samozrejmosťou.
  • Bezpečnosť aj pre deti. Ovládacia retiazka môže byť nebezpečná pre deti. Môže totiž vytvoriť slučku, ktorá by sa mohla omotať okolo krku dieťaťa a ublížiť mu. Je preto dôležité, aby mali rolety atestáciu, ktorá dokladá bezpečnosť. Tú látkové rolety FEXI samozrejme majú.
  • Cena. To je samozrejme tiež dôležité hodnotiace kritérium. Na trhu nájdete úplne nezmyselne predražené rolety, rovnako ako podozrivo lacné. Tie najdrahšie neprinášajú nič navyše oproti štandardu a tie najlacnejšie môžu docieliť nízkych cien len ústupom od kvality.
  • Pridaná hodnota. Je veľmi príjemná, keď nájdete ponuku niečoho navyše. Tou pravou pridanou hodnotou našich látkových roliet Deň a noc je to, že ich pred odoslaním zložíme. V tomto ohľade nemáme na trhu konkurenciu.
  • Zákaznícka podpora. Kvalitu podpory si môžete overiť už pri nákupe. Má dodávateľ zákaznícku linku? Vezmú Vám telefón, keď voláte? Ak máte len nejakú všeobecnú otázku a nechcete ešte nič kúpiť, sú ochotní Vám pomôcť? To všetko sú ukazovatele, ktoré Vám naznačia, ako to bude napríklad s reklamáciami alebo inou podporou po nákupe. Na našu zákaznícku podporu sme naozaj pyšní a veríme, že lepší servis nenájdete.

Rolety na okná bez vŕtania

Jedným z hlavných lákadiel roliet Deň a noc je skutočnosť, že si ich ľahko môžete nainštalovať sami. V prípade roliet v otvorených kazetách je montáž možné vykonať dokonca bez vŕtania, a to do 2 minút.

Montáž totiž vyžaduje iba zavesenie háčikov na okenný rám a zacvaknutie kazety do pripravených háčikov. Potom už len ukotvenie vodiacich laniek, a to je všetko.

Čas montáže dosť ovplyvňuje doba, po ktorú skladáte samotnú roletu. Bežný postup je taký, že dostanete niekoľko desiatok súčiastok, z ktorých si najprv musíte roletu poskladať. Neskúsenému zákazníkovi to môže zabrať aj pol hodiny. Navyše je tu riziko, že niečo zle zasuniete či upevníte a problém je na svete. To si potom overíte i kvalitu zákazníckej linky.

FEXI látkové rolety v tomto ohľade víťazia nad všetkými dodávateľmi. Nevieme o nikom, kto by dodával už zložené rolety Deň a noc.

Využite teda našu jedinečnú ponuku látkových roliet na okná a kúpte si moderné zatienenie okien.