Uľahčujeme Vám montáž: Nový spôsob, ako namontovať rolety Deň a noc

Vymysleli sme pre Vás spôsob, ako si uľahčiť montáž roliet Deň a noc. Vymenili sme skrutku v kovových háčikoch. Teraz sa lepšie pripevňujú, a to pomocou imbusu, ktorý zasielame v rámci objednávky. A pokiaľ by ste mali záujem, po novom ponúkame taktiež možnosť priobjednať nový diel –  plastové háčiky pre tých z Vás, ktorým nevyhovuje kovová varianta.  

miniatura_FB

Jednoduchosť je náš cieľ

Neustále hľadáme možnosti, ako Vám montáž roliet čo najviac uľahčiť. Zakladáme si na tom, že pre inštaláciu našich produktov nepotrebujete asistenciu žiadného technika. Všetko si namontujete behom pár minút sami. Pritom nemusíte byť žiadny domáci kutili! Presvedčte sa o tom v našich článkoch o montáži Roliet deň a noc.

Kovové háčiky, ktoré dostanete v balení spoločne s našimi roletami, sme vybavili novými skrutkami. Ich dotiahnutie je vďaka imbusu o poznanie jednoduchšie. Imbus je rovnako ako kovové háčiky, súčasťou balenia. Vypočuli sme tak prianie našich zákazníkov, ktorý chceli jednoduchšie uchytenie silonu pre rolety Deň a noc. Vďaka imbusu a novému typu skrutky si rolety pripevníte sami behom pár minút.

Manipulácia s kovovými háčikmi, ktorými sa uťahuje silon na vŕtanie do okna, napriek tomu vyžaduje trochu techniky. Pokiaľ Vám teda z nejakého dôvodu kovové háčiky nevyhovujú, vyskúšajte našu alternatívu - plastové háčiky. Tie sa dajú priobjednať extra. Nemusia sa pripevňovať skrutkovačom ani imbusom. Iba sa ručne utiahnu dva diely k sebe, a to je celé. Nový diel takmer nič nestojí, vyjde Vás na 0,59 €.

Nová metóda uťahovania silonu na okne

Zaviedli sme pre Vás novú metódu, ako uťahovať silon pri zavesení na okno. Vyskúšajte to s vylepšeným typom kovových háčikov, alebo siahnite po tých plastových. Dotiahnutie silonu pre zavesenie roliet Deň a noc s nimi bude hračka.

clanek_001

Pri kovovom háčiku sa už nebudete musieť trápiť s malým skrutkovačom. K objednávke dostanete imbusový kľúč, s ktorým bude dotiahnutie silonu hračka. Plastový háčik je tu pre Vás zase v prípade, kedy s kovovým nie ste spokojný, a celú montáž Vám ešte o kúsok uľahčí, pretože si vystačíte len s vlastnými rukami. Navyše vďaka tomu, že je biely, s roletami dokonale splynie a nikto si ho nevšimne.

clanek_002

Máte ďalšie nápady na zlepšenie? Kontaktujte nás!

Na našich produktoch každý deň pracujeme a hľadáme nové cesty, ako Vám všetko spríjemniť a uľahčiť. Pokiaľ máte nápad, ako niektorý z výrobkov vylepšiť, kontaktujte nás na e-mailovej adrese info@fexi.sk. Budeme radi za každý podnet pre zmenu. Inšpiráciu hľadáme vo Vás, našich zákazníkoch.