Vzorky roliet – nezáväzne a ZADARMO!

 

Ruku na srdce – kto by rád neprijal niečo zadarmo, že? A tiež my sme pre vás, našich zákazníkov, pripravili darček v podobe vzoriek látok pre roliety deň a noc zadarmo.

Ak si nie ste istí, aký odtieň roliet deň a noc potrebujete a akú presne funkciu má vaša nová roleta plniť, neváhajte a objednajte si vzorky látok! Sú zadarmo a prídu skutočne rýchlo. Vedzte, že denne ich posielame skutočne veľa :-)

Vidieť vzorky látok, napríklad v obchode vám nepomôže, verte nám! Najlepšie je nechať si od nás poslať vybrané vzorky a tie si potom doma priložiť k podlahe, nábytku, oknu, stene, proste k čomu ich chcete ladiť a až potom si vybrať. Ak vám na dizajne skutočne záleží, môže sa jednoducho stať, že výsledný odtieň rolety deň a noc bez pomoci vzorky látky proste netrafíte.

Farbu necháme čisto na vás. Čo sa ale týka radu, máme pre vás radu! Svetlé látky s menšou gramážou sa hodia do miestností, ktoré potrebujete presvetliť, a naopak látky tmavšie s väčšou gramážou sa hodia do miestností, kde napríklad spíte a potrebujete tmu.

Dalo by sa teda povedať, že látky z radu SILVER sa hodia najmä do detských izieb, pretože majú výrazné farby. Látky z radu GOLD PLATINUM môžete použiť do spální a miestností kde spíte. Látky z radu DIAMOND sú skvelé do kuchyne, konferenčnej miestnosti, obývacej izby alebo kancelárie.

Ako jediní na trhu sme sa rozhodli posielať zadarmo až 8 vzoriek látok! Chápeme, že výber nemusí byť jednoduchý. Veľmi radi vám pomôžeme aj keď budete mať vzorky už u seba. Nie ste si istí, ktorá látka zatemní viac? Zavolajte nám! Veľmi radi vám poradíme a všetko vysvetlíme!

Na tejto stránke máte kompletný prehľad o našom sortimente: https://www.fexi.sk/ako-nakupovat-rolety/vzorky-zadarmo/ Stačí nám priamo z tejto stránky napísať kódové označenie látok, ktoré si prajete poslať. Nezabudnite doplniť svoju adresu, meno a telefónne číslo. Bez toho vám vzorky nie sme schopní poslať ;-).

Navyše tu pre vás máme službu bez starostí. O tej si povieme vo zvláštnom článku. Nebojte sa nám zavolať na tel. číslo: 778 540 904. Sme na rolety deň a noc experti!

Ak si vôbec nie ste istí, poradíme vám, ktoré vzorky roliet by pre vás mohli byť najlepšie. A tie vám potom ZADARMO zašleme. Ale ani tým to nekončí. Expert na telefóne má priamo pred sebou všetky druhy látok, preto je schopný vám veľmi rýchlo a presne poradiť s výberom vzoriek.

P. S.: U osmičky nekončíme, ak budete potrebovať, pošleme vám vzoriek aj viac.