Akú vybrať kazetu pre rolety Deň a noc

Rozhodli ste sa pre Rolety Deň a noc – moderné riešenie v oblasti tienenia? Potom okrem výberu použitej látky, vzoru, šírky a výšky, musíte tiež rozhodnúť o type kazety. Radi vám predstavíme naše tri typy kaziet pre rolety Deň a noc.

Otvorená kazeta

otevrenakazeta

Najväčšou prednosťou tejto kazety je nízka váha a malá veľkosť, takže ju môžete umiestniť takmer všade. Túto kazetu dodávame už zmontovanú. Vďaka zoskrutkovanému plastovému profilu je roleta pevná a je tak zaručená jej kvalita a pohodlné ovládanie.

Práve skrutkovaný plastový profil je veľkou výhodou oproti konkurenčným roletám. Túto kazetu môžete upevniť 4 spôsobmi – zavesením, vŕtaním do okna, do steny i do stropu. Otvorená kazeta je vhodná pre rolety Deň a noc  

Môžete si vyberať zo šírok 30 až 160 cm a z výšok 150 a 220 cm alebo až 240 cm. V ponuke pre vás máme 2 farby kaziet – bielu a hnedú.

Chcete si prezrieť videonávod na montáž otvorenej kazety? Navštívte našu poradňu.

POLO kazeta

polokazeta1polokazeta2

Tento systém je unikátny v tom, že ponúka možnosť oveľa väčšej šírky rolety, a to 30 až 210 cm. Je to vďaka pevnejšej konštrukcii kazety, ktorá tak vydrží väčšie namáhanie v ohybe než otvorená kazeta. 

Polovičná kazeta ponúka spojenie krásy s užitočným. Roleta je chránená v hliníkovom profile, ale pritom nestratila svoju ľahkosť. Má tak zadný profil a vrchný kryt z pevného a ľahkého kovu. Komponenty sú zoskrutkované. 

Polovičná kazeta sa nedá zavesiť na okno, ale dá sa naň navŕtať. Túto kazetu môžete upevniť 3 spôsobmi – vŕtaním do okna, do steny i do stropu. Kazeta je vhodná pre rolety Deň a noc.

Môžete vyberať zo šírok 30 cm až 210 cm a z výšok 150 cm a 220 cm alebo až 240 cm. Kazetu ponúkame v bielej a hnedej farbe. 

MAXI kazeta

maxikazeta

Tento typ kazety vyhľadávajú tí, ktorí hľadajú najväčší luxus, perfektné spracovanie a funkčnosť. Je vhodná pre veľké zasklené plochy a tiež uspokojí tých, ktorí potrebujú XXL rozmery roliet. 

Roleta je oveľa lepšie chránená pred prachom a ďalším znečistením, než je tomu pri ostatných systémoch. Hliníkový profil lemuje všetky strany rolety, zo spodnej časti sa iba vysúva látka. 

MAXI kazeta sa nedá zavesiť na okno. Túto kazetu môžete upevniť vŕtaním do okenného rámu, vŕtaním do steny alebo do stropu. Roleta však nemá postranné silóny. V prípade, že ich potrebujete, prosím, informujte nás o tom. 

Kazeta je vhodná pre rolety Deň a noc. Môžete vyberať zo šírok 30 až 240 cm a z výšok 150 a 220 cm alebo až 240 cm. 

Kazetu ponúkame v bielej, hnedej a striebornej farbe.

V čom sme lepší než konkurencia?

roleta-den-nocskladani-rolety

Asi by nebolo v poriadku, ak by niekto hovoril, že je horší než konkurencia. Ale my máme jasné dôkazy. Posúďte sami výhody roliet Deň a noc od FEXI:

  • Naše rolety Deň a noc majú aj v základnej otvorenej kazete zadný plastový nosný profil. To u konkurencie nie je bežné. 
  • Mechanizmy na ovládanie sú k profilu skrutkované
  • Na stranách roliet je umiestnený tzv. airbag. Ide o diel z tvrdeného plastu. V prípade extrémneho pádu rolety môže dôjsť k prasknutiu zadného plastového profilu, ale nedôjde k poničeniu celej rolety. Vďaka tomuto systému je zaistená dlhodobá funkčnosť a kvalita systému. Navyše od nás vždy dostanete kladku na ovládaciu retiazku a montážnu súpravu, podľa vášho výberu, zadarmo. Pri variante zavesenia alebo vŕtania na okno navyše dostanete aj vodiace silóny.
  • Dodávame rolety už zložené, a to za porovnateľné alebo dokonca nižšie ceny, než má konkurencia. Inde väčšinou pošlú len diely, ktoré si musíte sami zostaviť. Ak potrebujete väčšie množstvo roliet, bude ich skladanie skutočne záležitosťou na dlhšie zimné večery.

Rozhodnite sa teda pre najlepšiu voľbu – rolety Deň a noc od FEXI.