Čo robiť, keď nie sú rozmery, ktoré potrebujete?

Naši zákazníci nám občas volajú, že na našom webe neponúkame látkové rolety Deň a noc v tom rozmere, ktorý potrebujú. Pre príklad: zákazník si vybral krásnu roletu Oriental luxus čierna breza, AA 1110 a potrebuje šírku 94 cm. Lenže ejha - v rozbaľovacej roletke vidí len šírku 92 cm a potom až 95 cm. Prečo to tak je? A čo má robiť?

Prečo na webe nemáme všetky rozmery roliet Deň a noc?

Na našom e-shope nemáme kompletnú ponuku všetkých možných rozmerov jednoducho preto, že tých kombinácií by bolo veľmi veľa. Zákazníci by museli dlho listovať, aby našli ten svoj rozmer. A popravde, toľko kombinácií by e-shop zbytočne zahltilo.

Je nutné pochopiť, že vyrábame rolety na mieru. Väčšinou si síce vystačíme s presnosťou na centimetre, ale milimetrové požiadavky nie sú nijako vzácne. Žiadne rolety si nedržíme skladom a každú zákazku vyrábame na mieru presne podľa zamerania zákazníka.

Preto máme ponuku rozmerov obmedzenú na dve výšky (150 cm a 220 cm) a niekoľko najčastejších šírok. Výška rolety je jednoduchá - vyberte tú, ktorá zakryje celú plánovanú plochu. Ak je okno nižšie, nevadí - časť látky sa proste z kazety nevysunie. Ako ale objednať tých 94 cm?

Ako objednať iný rozmer, než je v ponuke?

Najlepšie je objednať najbližší vyšší rozmer. Ak budeme pokračovať v našom príklade, teda 94 cm nie je v ponuke, vyberte 95 cm, ktoré už v ponuke sú. Do poznámky k objednávke potom napíšte, že potrebujete šírku 94 cm a my látku orežeme na požadovaný rozmer.

sirka94

A čo keď na to zabudnete? Nemusíte sa báť, náš spoľahlivý zákaznícky servis s Vami zákazku ešte telefonicky prejde a overí, že ste si vybrali správny rozmer. Či už ste si vybrali štandardný rozmer rolety, alebo potrebuje šírku upraviť. Strážime tak za Vás, aby ste boli vždy maximálne spokojní.

Využiť môžete aj našu unikátnu službu "Bez starostí", ktorá je úplne ZADARMO. Ako už názov napovedá, naši špecialisti Vás prevedú celým nákupom, a tak si nebudete musieť sami lámať hlavu nad výberom. Poradia Vám so zameraním, výberom látky, kazety, typom zavesenia pod. Jednoducho zavolajte na číslo 778 540 904, prípadne napíšte e-mail na adresu info@fexi.cz.

Látkové rolety Deň a noc na mieru

  • FEXI Vám vyrobí rolety na mieru presne podľa zamerania Vášho okna.
  • Rolety Vám sami poskladáme a zoskrutkujeme, na Vás bude len ich zavesenie. K tomu Vám stačia len 2 minúty.
  • O Vašich kutilských schopnostiach síce nepochybujeme, rolety sú však pomerne komplikovanou skladačkou. V cene tak máte aj odborné zostavenie a istotu, že všetko bude držať a fungovať, ako má.