Darčekový poukaz na rolety Deň a noc

Dôvera a vernosť našich zákazníkov nás naozaj teší. Sme radi, že vďaka Vám sme sa stali jednotkou na trhu s roletami Deň a noc. Pravidelne preto mávame na naše rolety rôzne zľavy a akcie ako darček pre našich zákazníkov. Pokiaľ sa aj Vy chcete radovať z dávania, môžete teraz využiť náš darčekový poukaz na nákup roliet FEXI.

clanek_01_sk

Praktický darček

Najmä v predvianočnom období často riešime, či zvoliť darček vzbudzujúci emócie alebo skôr rýdzo praktický darček. Možno je Vám hlúpe dávať niekomu obálku s peniazmi, pretože tie nie sú veľmi osobné. Obdarovaný si ich asi nevystaví na poličku. Jednoducho ich utratí.

Sú ale životné okolnosti, kedy je príjemné dostať nejaký finančný dar, alebo nejaký zľavový kupón na veci, ktoré potrebujeme. Prečo ale nedarovať rovno rolety Deň a noc, ak vieme, že po nich naši blízky túžia, ale zatiaľ je to pre nich veľká investícia?

Úskalia roliet ako darčeka je samozrejme viac:

  • Netrafíte rozmer. To je samozrejme problém. Rolety Deň a noc vyrábame na mieru pre každé okno. Merať na návšteve okná, je veľmi podozrivé – moment prekvapenia je preč. Navyše je dobré zmerať naozaj každé okno zvlášť a nespoliehať sa na to, že sú jednoducho rovnaké. Občas je napríklad výklenok o pár centimetrov inak široký v jednotlivých miestnostiach.
  • Vyberiete zlú farbu či vzor. To, čo sa páči jednému, nemusí sedieť tomu druhéme. Vkus má jednoducho každý iný. Aj keď obdarovaného človeka poznáte veľmi dobre, výber farby radšej nechajte na ňom.
  • Zvolíte nevyhovujúci typ montáže. Rolety Deň a noc je možné namontovať niekoľkými spôsobmi. Každý má svoje výhody a nevýhody. Napríklad montáž roliet bez vŕtania je hotová za 2 minúty. Rolety sa len zavesia na okenný rám. Na druhú stranu ale niekto preferuje zakrytie celého okenného výklenku, čo už vyžaduje vŕtanie do steny.

Napriek tomu teraz môžete niekomu darovať rolety Deň a noc, pričom celý proces výberu mu zostane, ale o prekvapenie nepríde. Darujte mu jednoducho poukaz na rolety Deň a noc v hodnote od 20 €. Cenu poukazu si môžete sami určiť. Pokiaľ v ponuke nenájdete hodnotu, ktorú by ste potrebovali, jednoducho do poznámky k objednávke poukazu napíšte, akú hodnotu má poukaz mať.

Po zakúpení Vám bude vystavený poukaz na nákup roliet na www.fexi.sk s unikátnym kódom, ktorý stačí zadať v 1. kroku objednávky. Hodnota poukazu sa potom z celkovej ceny nákupu odpočíta.

Darčekový kupón Vám vystavíme na čiastku, ktorú budete potrebovať. Stačí ju napísať do poznámky v objednávke.

Kupón bude odoslaný aj so sprievodným listom na Vami zadanú adresu. Môžeme ho poslať priamo obdarovanému alebo Vám, aby ste mohli poukaz odovzdať osobne.

Takýto dar určite ocení každý, kto stavia, rekonštruuje alebo aspoň koketuje s myšlienkou na zlepšenie svojho bývania.

Rolety den a noc Bříza