Elektrické rolety Deň a noc od FEXI

Komu by sa chcelo zdvihnúť sa z pohodlného kresla či sedačky len preto, aby zatiahol roletu, keď mu slnko svieti do očí pri sledovaní televízie? To je pohoda, keď si môžete na diaľku rolety stiahnuť, bez toho, že by ste sa museli pohnúť, či snáď dokonca vstávať!

Máte doma veľa okien a presklených plôch a premýšľate nad ich zatienením? Pravdepodobne ste výber zúžili na rolety alebo žalúzie. Ak ale očakávate kvalitu a pohodlie, venujte určite čas elektrickým roletám Deň a noc od FEXI. Naše interiérové elektrické rolety sa ovládajú pomocou diaľkového ovládania, ktoré si môžete napríklad zavesiť na stenu.

Rolety možno zastaviť v akejkoľvek polohe. Ak chcete, môžete si nastaviť až 6 polôh, do ktorých roleta zíde na jedno stlačenie. 2 pozície sú určené na nastavenie krajnej hornej a krajnej dolnej pozície, a 4 ďalšie sú určené na čiastočné zatiahnutie rolety.

Rolety Deň a noc s elektrickým ovládaním vybavujeme tichým a úsporným motorčekom, ktorý nepotrebuje žiadne káble ani špeciálnu prípravu na zapojenie. Určite sa zaobídete bez elektrikára a montáž zvládnete sami pomocou našich návodov na montáž. Absolútne nepripadá do úvahy, že by ste museli ťahať nejaké drôty po stene, alebo do nej dokonca sekať, robiť revíziu elektrických skríň a pod. Úsporný motor na diaľkové ovládanie je totiž napájaný pomocou dobíjacích lítiových batérií s výdržou 3 až 6 mesiacov do nutnosti ďalšieho dobitia pri dennej prevádzke cca 1 minúta.

Ďalšou výhodou je to, že sa nemusíte vôbec obmedzovať vo výbere farieb a dekorov. Všetky typy roliet Deň a noc z našej ponuky totiž vieme dodať aj s týmto moderným a ekologickým elektrickým ovládaním. Jedným kanálom ovládača môžete ovládať až 10 roliet. Navyše môžete ovládať všetky kanály zároveň, takže si pohodlne stiahnete všetky rolety v celom byte naraz alebo po miestnostiach či oknách.

Motor i dobíjacie lítiové batérie, ktoré ho poháňajú, sú ukryté v mechanizme rolety vo vnútri rúrky. Vzhľadovo teda nijako nerušia. Pohon je tak vlastne neviditeľný, vhodný aj na dodatočnú montáž na už inštalované rolety Deň a noc, bez nutnosti prívodu káblov.

ovladac

Elektrické rolety Deň a noc FEXI vynikajú najmä:

  • veľmi tichým motorovým pohonom
  • kombinovaným ovládaním – diaľkovým ovládačom
  • možnosťou ovládať až 60 roliet jedným ovládačom
  • neobmedzeným výberom látok zo všetkých vzorkovníc v našom e-shope
  • neviditeľným dizajnom
  • chráneným patentom šetriacim energiu
  • funkciou automatickej kontroly odchýlky sily navíjania
  • funkciou elektronického nastavenia až 6 medzných pozícií – 2 koncové a 4 priebežné
  • dobíjacími batériami, ktoré vydržia 3 – 6 mesiacov pri čase prevádzky 1 minúta za deň

Elektrická roleta na batériu je jedinečná roleta, ktorá ponúka komfort diaľkového ovládania bez nutnosti káblového napájania. Navyše sa rolety FEXI správajú ekologicky. Nie je totiž nutné meniť batérie pohonu – stačí ich včas dobiť.