Informácie pre našich zákazníkov a partnerov

Vážení zákazníci.

Vzhľadom na rizikovú situáciu a šírenie koronavírusu COVID – 19 by sme vás radi informovali, že sme ako firma prijali mnoho interných preventívnych opatrení pre všetkých zamestnancov.

corona_text

V prvom rade upozorňujeme, že neodporúčame voliť platbu na dobierku. Chceme čo najviac obmedziť medziľudský kontakt a tak je možné, že vodiča, ktorý vám zákazku doručí, ani neuvidíte. Platbu, prosím, uskutočnite iným spôsobom.

  • Výroba produktov je plne funkčná a bez obmedzenia. Akúkoľvek roletu či príslušenstvo si môžete bez obáv objednať v našom e-shope, ktorý funguje bez obmedzenia. Roletu vyrobíme a odošleme bez omeškania.
  • Logistika a distribúcia tiež nie sú nijako obmedzené. Naši dopravcovia fungujú aj v režime, ktorý vláda pre tieto dni nastavila. Dodávky roliet teda nie sú nijako oneskorené.
  • Spracovávame dopyt našich zákazníkov. Naši zamestnanci pracujú z domova, ale inak nemajú žiadne obmedzenia, ktoré by im bránili pracovať naplno a vybavovať vaše objednávky.
  • Voláme, komunikujeme a obchodujeme. Telefonickú podporu sme nijako neobmedzili. Ak potrebujete radu či konzultáciu, volajte bez obáv tak, ako ste zvyknutí.
  • Školenia a návštevy zákazníkov obchodnými zástupcami sú do odvolania zrušené. To je jediná zmena v našej práci. Chceme sa správať zodpovedne a tak radšej riskujeme menšiu stratu ziskov, než aby sme nejakým riskantným správaním zhoršovali súčasnú situáciu.
  • V prípade akýchkoľvek otázok nás, prosím, kontaktujte.

Ďakujeme, pevne veríme, že sa situácia čoskoro obráti k lepšiemu a všetko sa vráti do normálu.