Predĺžili sme záruku až na 4 roky

Občas sa môže zdať, že doba kvalitných výrobkov je dávno preč. Spotrebiče vypovedajú službu presne deň po skončení záruky, na nábytku sa objavia odreniny, sotva o neho niečo len zľahka odrete a veci ležia dlhšie na reklamačnom oddelení než doma v šuplíku. Na druhú stranu vďaka tomu, bohužiaľ často až všedným skúsenostiam neberieme kvalitne vykonanú prácu ako samozrejmosť a dokážeme ju riadne oceniť. A my vo FEXI veríme, že kvalitná práca nikdy z módy nevýjde. Čo je presne tým dôvodom, prečo sme pre Vás od 5. 4. 2021 predĺžili záruku až na dlhé 4 roky.

clanek_001

Rolety Deň a noc, které skutočne vydržia

Kvalita však nepríde len tak náhodou. Stálo nás to (a vlastne stále stojí) pot a drinu, pri ktorej sa denna snažíme, aby ste doma vždy rozbalili ten nejlepší výrobok. Zachovávame dobré tradície, hľadáme moderné inovácie, skratka veríme, že akonáhle rolety Deň a noc od FEXI raz zavesíte, len tak ju nezvesíte. Teda okrem veľkého upratovania a sťahovania. A abyste nám dokázali veriť, pretože predsa len opatrnosti nikdy nie je dosť, predĺžili sme záruku u všetkých našich roletách, ktoré boli zakúpené od 5. 4. 2021, až na 4 roky

clanek_002

Nebojíme se Vám sľúbiť takúto dlhú záruku, pretože:

  • naše rolety Deň a noc sú už zložené a majú stabilnú konštrukciu,
  • používáme prvotriedne materiály, u ktorých už máme overenú kvalitu,
  • pre všetky spôsoby montáže pre Vás točíme zrozumiteľné inštruktážne videá, s ktorými nemôžete urobiť chybu,
  • pred každou objednávkou sa ešte telefonicky uisťujeme, či ste opravdu vybrali tú správnu roletu. 

Výhody nákupu na FEXI

Nie je to len nekompromisná kvalita roliet, kvôli ktorej stojí za to vybrať si pre nákup vnútorného zatienenie práve FEXI. Oceníte taktiež:

  • pravidelné tipy a videonávody, v nich zohľadňujeme najčastejšie dotazy o roletách Deň a noc,    
  • možnosť nechať si poslať až 8 vzoriek látok úplne zdarma
  • a príjemný zákaznický servis, ktorý je tu pre Vás od pondelka do piatku medzi 8:00 a 16:00 a rád zodpovie aj odbornejšie dotazy o vnútornom zatienení.