Presvetlite Váš byt s roletami Deň a noc FEXI

Hľadáte spôsoby, ako ľahko, jednoducho a bez väčších investícií presvetliť váš domov? Máme pre Vás hneď 5 tipov. Okrem tradičnej svetlej výmaľby, svetlého nábytku alebo zrkadiel Vám s tým môžu skvele pomôcť aj nami ponúkané rolety FEXI.

V ponurnom a temnom interiéri sa Vám môže žiť dobre len veľmi ťažko. Pokiaľ však do interiéru vpustíte trochu svetla a doprajete mu menšiu modernizáciu, uvidíte, že razom bude pôsobiť oveľa príjemnejšie a Vy sa v ňom budete cítiť oveľa lepšie.

clanek_001

5 tipov, ako jednoducho presvetliť Váš domov

Ako teda rýchlo a jednoducho presvetliť interiér svojho domova?

Vpustite do priestoru dostatok svetla

Aby interiér Vášho domova vyžaroval skutočne príjemnú atmosféru, musíte doň pustiť dostatok denného svetla. Okrem toho, že je teda dobré okná zbaviť všetkých tmavých závesov, ktoré priechodu svetla zbytočne bránia a v ktorých sa drží prach, nezabúdajte okná pravidelne umývať. Nahromadená špina a nečistoty môžu priechod svetla taktiež negatívne ovplyvňovať.

S ideálnymi svetelnými podmienkami u Vás doma Vám potom môžu pomôcť aj nami ponúkané rolety Deň a noc FEXI. Práve tie vám totiž pomôžu vpustiť do vášho domova presne toľko svetla, koľko chcete. Ďalej potom nezabúdajte ani na umelé osvetlenie alebo sviečky.

clanek_002

Zaobstarajte si svetlé rolety FEXI

Rolety FEXI nielen že vytvárajú v interiéri presne také svetlo, aké chcete, ale zároveň tiež predstavujú nadčasový doplnok, ktorý si u nás môžete zaobstarať v akomkoľvek svetlom odtieni. Rolety Deň a noc od FEXI predstavujú minimalistickú a elegantnú variantu tienenia, ktorá do interiéru prepúšťa požadované množstvo denného svetla, príjemne reguluje ostrý slnečný svit a zároveň sa behom chvíľky dá prakticky úplne zatemniť.

Rolety FEXI sa veľmi ľahko ovládajú, sú vyrobené z prvotriednych materiálov a vďaka  skutočne pestrej škále ponúkaných farieb sa skvele hodia do každého interiéru. Pokiaľ teda hľadáte nové tienenie do interiéru, ktorý chcete presvetliť, určite si z našej ponuky vyberiete práve také rolety, ktoré sa do neho budú perfektne hodiť.

Ak ste sa teda už rozhodli, že práve rolety Deň a noc od FEXI budú u Vás doma regulovať svetlo, poďme sa teraz spoločne pozrieť na to, aký odtieň si môžete zvoliť.

Čo sa týka priehľadnosti látok roliet FEXI, tak všeobecne platí, že čím tmavšiu tkaninu zvolíte, tým väčšie zatienenie dosiahnete. Všetky látky roliet Deň a noc FEXI však čiastočne prepúšťajú svetlo a nie sú 100% zatemňujúce. Väčšieho zatienenia môžete jednoducho dosiahnuť obstaraním tmavšieho odtieňa s vyššou gramážou. Najväčšiu mieru zatienenia dosiahnete vtedy, ak si zaobstaráte zatemňovacie rolety Deň a noc z rady Blackout. Tie poskytnú Vášmu domovu čo možno najväčšie zatemnenie. Avšak aj blackout látky Vám na našich stránkach ponúkame vo svetlejších odtieňoch, aby si tie pravé pre svoj domov vybral skutočne každý. Konkrétny odtieň potom vyberajte predovšetkým podľa svojich požiadaviek. Čo sa týka našich roliet, ponuka je skutočne veľmi pestrá. Okrem shine bielej, perleťovej, slonovinovej alebo klasickej bielej môžete staviť aj na biele odtiene z blackout rady, ako napríklad krémovú, prirodzene bielu alebo pieskovú. Svetlých odtieňov skrátka máme v našich vzorkovníkoch skutočne veľa, a vyberie si tak u nás zaručene aj ten najnáročnejší zákazník.

A ak si nie ste istí, aké svetlé rolety Deň a noc FEXI zvoliť, nechajte si poslať až 8 vzoriek úplne zadarmo, a vyberte si tak ten pravý odtieň priamo z pohodlia domova.

Správne odhadnúť, ako budú rolety po inštalácii v interiéri pôsobiť, nemusí byť totiž vôbec ľahké. Aj keď na našom e-shope uvádzame obrázky, ktoré nie sú len ilustratívne, ale maximálne ukazujú, ako rolety skutočne vyzerajú, každý monitor môže byť nastavený inak, preto môže dochádzať k rozdielom v jednotlivých odtieňoch. Práve preto Vám ponúkame vzorky látok, s ktorými si predstavu urobíte oveľa lepšie. Pokiaľ si teda nie ste istí, aký odtieň nových roliet Deň a noc Fexi ideálne zvoliť, neváhajte a objednajte si nezáväzne vzorky látok. Sú zadarmo a dorazia k Vám domov skutočne rýchlo.

Vidieť vzorky konkrétnych látok v obchode alebo na internete Vám neuľahčí výber tak, ako keď ich môžete vidieť naživo priamo u seba doma. Najlepšie je teda nechať si od nás poslať vybrané vzorky a tie si následne doma priložiť k podlahe, nábytku, oknu alebo k stene v danej miestnosti, a až potom si rolety v pokoji objednať.

Vymaľujte steny na bielo

Interiér Vášho domova nemôže pôsobiť svetlým, čistým a vzdušným dojmom, pokiaľ je vymaľovaný tmavými farbami, ktoré sú už navyše oprýskané. Pokiaľ je to teda aspoň trochu možné, vymaľujte svoj domov na bielo (alebo na béžovo), a zbavte sa tak starej výmaľby alebo prípadne aj starých nevzhľadných tapiet.

clanek_003

Nezabúdajte na zrkadlá

Že zrkadlá dokážu opticky zväčšiť každý priestor je známy fakt. Zároveň ho však dokážu opticky presvetliť a urobiť ho ďaleko vzdušnejším. Vhodne umiestnené zrkadlo dokáže jednoducho rozjasniť aj skutočne tmavú miestnosť. Ideálne obzvlášť je, ak je zrkadlo umiestnené blízko svetelného zdroja, vďaka čomu v interiéri vytvoríte skvelú atmosféru. Jedinečná svetelná kompozícia dodá interiéru pomyselný šmrnc.

Stavte na svetlý nábytok

Pokiaľ ste už interiér svojho domova vymaľovali, umyli ste okná a zaobstarali ste si nové rolety od FEXI, je najvyšší čas na renováciu nábytku. Záleží na Vás, či uprednostníte kúpu nového, alebo ten starý pretriete na bielo.

Pokiaľ však nechcete, aby Váš domov vyzeral až príliš bielo alebo dokonca sterilne, môžete staviť na nábytok zo svetlého dreva. Ten taktiež pôsobí vzdušne, a navyše k Vám domov vnesie trochu prírody.

clanek_004

Zhrnutie na záver

Spôsobov, ako môžete interiér svojho domova presvetliť, je skrátka skutočne mnoho. Záleží teda iba na Vás, čomu dáte prednosť. Zároveň však vždy pamätajte, že na to, aby interiér pôsobil svetlým dojmom, je potrebné, aby v ňom bolo upratané.