Rolety Zebra FEXI

Rolety Deň a noc zažívajú v posledných rokoch rastúcu obľubu. Je stále viac tých, ktorí oceňujú ich kvality a výhody – jednoduchú montáž, jemnú prácu s úrovňou zatienenia, nepreberné množstvo farieb a vzorov i jednoduchú údržbu.

Rolety Zebra FEXI

Rolety Deň a noc predstavujú rolety, ktorých princípom je striedanie pruhov nepriehľadnej látky s pruhmi priehľadnými. Tento mechanizmus pripomína tak rolety, ako aj žalúzie. Je skrátka tým najlepším z oboch a zároveň vynecháva všetky nevýhody.

Kvôli striedajúcim sa pruhom ale získavajú tieto rolety aj iné mená, napríklad rolety DUO, twin roll i vtipné a presné pomenovanie – rolety zebra podľa afrických zebier. Nejde ale o technický alebo obchodný názov, ale skôr všeobecne zažité pomenovanie. Vedzte ale, že nech už si objednáte rolety Deň a noc, Twin rolety, DUO rolety alebo aj rolety zebra FEXI, dostanete vždy ten istý produkt.

Každý predajca má vlastné rady látok a kaziet. Tiež dodávajú rolety s rôznym stupňom podpory, rôzne kvalitné a v rôznom stupni rozloženia. Ako je to vo FEXI? Ako jediní dodávame rolety už zložené. Oproti konkurenčným výrobkom teda trvá ich montáž cca 2 minúty.

Rolety Zebra FEXI sú pre zákazníka asi to najlepšie, čo sa dá na trhu nájsť. Vieme totiž, že keď už za niečo v súčasnosti dáte svoje peniaze, právom požadujete, aby zakúpený produkt:

  • Nebol príliš drahý. – Staré známe porekadlo hovorí, že nie sme takí bohatí, aby sme si mohli kupovať lacné veci. Dá sa čakať, že s vyššou cenou rastie aj kvalita, hoci to najdrahšie riešenie nie je vždy to najkvalitnejšie. FEXI sa nesnaží byť vždy najlacnejšie, ale cena našich roliet je vždy konkurencieschopná.
  • Bol dostatočne kvalitný. – Kvalita je ešte dôležitejšia než cena. Ak sa totiž výrobok pokazí alebo opotrebuje ešte pred koncom záručnej lehoty, druhýkrát zákazník pravdepodobne nenakúpi. To je nám jasné, a preto sa na kvalitu látok a vyhotovenie maximálne sústredíme.
  • Riadne plnil svoju funkciu. – Síce sa to zdá ako samozrejmosť, ale ak si kúpite rolety Deň a noc na strešné okno, môžete byť sklamaní, že roleta správne nesedí. Vo FEXI sa môžete spoľahnúť na ochotný zákaznícky servis, ktorý s vami vždy nájde to najlepšie riešenie.

Nech už teda hľadáte rolety Deň a noc, DUO, Zebru či Twin, v našom e-shope nájdete to najkvalitnejšie, čo na trhu s roletami existuje. Vždy za rozumnú cenu. A čo je hlavné – s nadštandardným servisom, ktorý nekončí vaším nákupom.