Zatemňovacie rolety blackout – pokojný spánok

Dôvodov pre tieniace techniky a zatemňovacie rolety je určite viac. Ochrana súkromia pred zvedavými pohľadmi susedov, ochladenie bytu či domu v horúcich slnečných dňoch, prípadne zaistenie úplnej tmy aj cez deň, keď sa chcete vyspať po nočnej smene.

Ak stojíte pred rozhodnutím zakúpiť nejakú tieniacu techniku práve kvôli celkovému a úplnému zatemneniu, potom odporúčame prečítať si niečo o roletách Deň a noc s úplným zatemnením. V našom e-shope sú to rolety z radu blackout.

Je ale nutné uvedomiť si, že ani najlepšia zatemňovacia roleta nie je stena. Tam, kde je medzera medzi roletou a stenou, samozrejme nejaké svetlo prenikať bude. Pásiky nepriesvitnej látky tiež nie sú pritlačené priamo jeden na druhý. Nejaká medzera medzi nimi byť musí, a to je ďalší maličký priestor, ktorý môže sčasti prepúšťať svetlo.

Tieto prenikajúce lúče sa zdajú byť veľmi viditeľné najmä preto, že samotná blackout látka je skutočne nepriesvitná. Pri polopriesvitných látkach je kontrast medzi látkou a lúčom svetla oveľa menší. Na trhu roliet Deň a noc ide o maximálnu možnú mieru zatemnenia. Dokonca aj bežné žalúzie, ktoré sú z nepriehľadného hliníka, prepúšťajú viac svetla, než blackout rolety Deň a noc. Na úplné zatemnenie skombinujte vnútorné blackout rolety Deň a noc s vonkajšími roletami. 

Zatemňovacie rolety od FEXI sa hodia do každého interiéru. Prečo to môžeme tak smelo tvrdiť? Môžete si totiž vybrať z desiatok druhov látok, nakonfigurovať si dĺžku, a hlavne šírku roliet, rozhodnúť sa vopred, či ich chcete k oknu či stene privŕtať, alebo vám stačí len ich zavesiť na okenný rám. Možností máte skutočne veľa.

Skvelé na tom je, že zatemňujúce látky Deň a noc od FEXI môžete mať aj vo svetlých farbách a skutočne získate naozaj veľmi vysoké zatemnenie. Prečo? Vďaka malému triku: vo vnútri pruhu s látkou je vrstva čiernej tkaniny, ktorá zaisťuje nepriehľadnosť a úplné zatemnenie. Látka, ktorá tento tmavý stred kryje, potom môže byť pokojne svetlá, s prírodným dekorom, alebo akákoľvek, ktorá sa vám bude páčiť. Veľmi dobré riešenie.

Napríklad úplne zatemňovacia látka s dekorom prírodného orieška, je vážne pekná:

Kreslicí plátno 17 kopie

Ale samozrejme si vyberte svoju vlastnú farbu. Prezrite si napríklad najprv našu vzorkovnicu a podľa toho sa rozhodnite, akú farbu a dekor budú mať vaše nové zatemňujúce rolety Deň a noc.

Vzorkovnica zatemňovacích roliet deň a noc - blackout

Ak si to budete priať, môžeme vám poslať vzorky s látkami zadarmo až domov. Urobíte si tak oveľa lepšiu predstavu o tom, ako budú nové rolety vyzerať u vás v spálni, detskej izbe, obývačke, alebo kdekoľvek, kde potrebujete mať úplné zatemnenie napríklad aj cez deň.

Proste dnes už nemusíte robiť žiadne kompromisy medzi kvalitou, úrovňou zatemnenia, cenouestetickým dojmomRolety deň a noc radu blackout od FEXI poskytujú najvyššiu úroveň zatemnenie miestnosti, ktoré ide u roliet Deň a noc dosiahnuť. Sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, takže vám dlho vydržia ako nové, sú k dispozícii už od € 28,40, na začiatok máte na výber z deviatich látok, pričom každá z nich môže byť v otvorenej kazete, POLO kazete či MAXI kazete.