Prečo rolety Deň a noc nikdy nevyjdú z módy?

Hľadáte vhodnú alternatívu zatienenia do Vášho domu? Radi by ste si zaobstarali také rolety, ktoré budú trendy aj za niekoľko desiatok rokov? Stavte aj Vy na rolety Deň a noc od Fexi.

clanek_001

Nestarnúce rolety Deň a noc Fexi

Vybrať vhodné rolety, ktoré nikdy nevyjdú z módy a krásne zapadnú do každého interiéru, nemusí byť zase tak ťažké. Ak stavíte na rolety od Fexi, máte vyhraté. V čom sú teda tieto rolety tak výnimočné a jedinečné?

Správne zatienenie domova je pre komfortný život veľmi dôležité. Preto je potrebné zaobstarať si také zatienenie, ktoré by do domu púšťalo dostatočné svetlo, zároveň príjemne regulovalo slnečný svit a behom chvíľky sa dalo úplne zatemniť. Rolety Deň a noc od Fexi Vám toto všetko ponúkajú. Práve vďaka tejto vysokej funkčnosti budete s roletami Fexi veľmi spokojní aj za niekoľko rokov.

clanek_002

Praktickosť a funkčnosť roliet Fexi

Praktickosť, funkčnosť a predovšetkým úplná jednoduchosť je tým, čím rolety Fexi najviac vynikajú nad konkurenčnými roletami. Už počas výberu budete milo prekvapení pestrou a širokou ponukou. Rozsiahle možnosti pri výbere kaziet, farieb, upevnenia aj ovládania Vás určite nadchnú. Vyberať môžete z mnohých typov roliet, desiatok farebných odtieňov, troch typov kaziet, piatich spôsobov upevnenie a dvoch variant ovládania.

Rolety Fexi sa navyše vďaka všetkým svojim vlastnostiam skvele hodia do malého okna v kúpeľni aj veľkého okna v obývacej izbe. A ak máte strach, aby ste sa v našej širokej ponuke nestratili, môžete si v pokoji prejsť nášho sprievodcu nákupom, ktorý Vám pomôže všetko hravo zvládnuť a na nič nezabudnúť. 

Len čo Vám rolety Fexi prídu domov, budete nadšení, pretože Vám rolety prídu už zložené. Následné upevnenie roliet bez nutnosti vŕtania možno považovať za absolútne nadčasové riešenie. Žiadne vŕtanie, žiadny neporiadok, žiadne diery, len ľahké zavesenie alebo prilepenie kaziet behom pár minút. To je spôsob upevnenia roliet, ktorý je medzi užívateľmi obzvlášť obľúbený. Ak sa však vŕtania nebojíte, môžete si samozrejme zaobstarať také rolety Fexi, ktoré možno jednoducho navŕtať do steny nad okno alebo do stropu.

Jednoduché nie je iba objednania, inštalácia a upevnenie roliet, ale aj následná manipulácia a ovládanie. Rolety Fexi Vám ponúkajú hneď dve možnosti ovládania. Prvá je nestarnúca klasika v podobe ovládania pomocou retiazky, ktorá z módy nevyjde nikdy. Avšak aj druhú variantu, teda elektrické rolety na diaľkové ovládanie, možno považovať za modernú alternatívu, ktorá bude trendy už nastálo. Naviac je diaľkové ovládanie vďaka chýbajúcej retiazke bezpečné pre deti.

Jedinečný dizajn roliet Fexi

To, čo Vás u roliet Deň a noc očarí hneď na prvý pohľad, je bezpochyby luxusný dizajn, ktorý nikdy nezovšednie, a navyše sa skvele hodí do každého domu, bytu i chalupy. Štýlový dizajn a prvotriedne materiály sú skrátka kombináciou, ktorá bude trendy vždy.

Konkrétne máte na výber z troch typov kaziet a mnohých typov roliet, ktoré si môžete objednať v akomkoľvek ponúkanom odtieni. Vyberať môžete z naozaj veľmi pestrej ponuky prémiových farieb a látok, ktorú by ste inde ťažko hľadali. Tóny mandarínky, černice či pistácie? Luxusná zlatá, elegantná biela alebo originálne medená? To nie je žiadny problém. Pre rolety od Fexi určite nie.

clanek_003

Prečo rolety Fexi nikdy nevyjdú z módy?

Na záver si poďme zhrnúť, prečo teda rolety Deň a noc od Fexi nikdy nevyjdú z módy a prečo sú pre Váš domov to pravé. Ide skrátka o nadčasový, jednoduchý, moderný a funkčný spôsob zatienenia domu aj bytu, ktorý bude v obľube už nastálo. Rolety Fexi sú veľmi jednoduché na upevnenie i ovládanie a zároveň pôsobia čistým a elegantným dojmom. Aj napriek ich kvalitnému spracovaniu a prvotriednemu materiálu sú navyše rolety Fexi cenovo ľahko dostupné všetkým.