Rolety vhodné pre rodinu

Vzhľadom k tomu, že chladné počasie je už stále častejšie a viac času trávite doma, je tak dôležité vytvoriť obytný priestor, ktorý je teplý, príjemný a dokonale sa hodí pre Vaše každodenné činnosti. Tu sú naše najlepšie tipy na vytvorenie funkčného, ​​ale módneho rodinného interiéru s pomocou roliet Deň a noc.

clanek_001

Praktické a bezpečné rolety

V prvom rade musí byť Váš byt vhodný pre celú rodinu, praktický a bezpečný, najmä ak máte malé deti. Vždy by mali byť prijaté bezpečnostné opatrenia, od vecí, ako sú zámky skríň a chrániče rohov nábytku, cez kryty zásuviek a káblov, až po retiazky na ovládanie roliet.

Váš rodinný priestor by mal byť teplý, útulný a inšpiratívny – miesto, kde sa každý môže k druhému len pritúliť a relaxovať, alebo sa napríklad spoločne hrať a byť kreatívny. Vo FEXI máme veľký výber roliet Deň a noc vyrobených na mieru, ktoré sú ideálne na vytvorenie zábavného a funkčného rodinného priestoru.

Naše rolety sú praktickou voľbou pre všetky byty a domy, v ktorých žijú rodiny. Rolety FEXI disponujú radou vlastností, vďaka ktorým sú ešte praktickejšie, bezpečnejšie a ľahšie použiteľné ako napríklad klasické horizontálne žalúzie, ktoré už na mnohých oknách prekročili svoju životnosť.

Sú teda opatrené bezpečnostnými prvkami, ktoré zaistia, že sa ovládacia retiazka nestane smrtiacou slučkou pre deti alebo domáce zvieratá. Vďaka použitému materiálu sú látky roliet odolné proti vlhkosti a taktiež odpudzujú prach. Niektoré typy roliet sú napustené roztokom, ktorý spomaľuje horenie. Môžete si tiež vybrať medzi úplným zatemnením, stredným tienením a roletami, ktorými presvitá rozptýlené svetlo ako cez silnejšie záclony. Plynulo tak môžete regulovať množstvo svetla v závislosti na potrebách členov rodiny, ktoré sa aj počas dňa môžu meniť.

Naše dômyselné rolety Deň a noc sú jednoducho skvelou voľbou pre rodinné prostredie – ponúkajú bezkonkurenčné súkromie a ovládanie osvetlenia, ktoré Vám aj všetkým členom rodiny pomôže cítiť sa bezpečnejšie a pohodlnejšie vo svojom vlastnom dome či byte.

Tento typ roliet je vyrobený z textilných pásov s rôznou úrovňou priehľadnosti, ktoré sa pravidelne striedajú. Pásy sú usporiadané striedavo, vždy je jeden pruh úplne priehľadný a druhý tieniaci a nepriehľadný. Spoločne vytvárajú pekný horizontálny pruhovaný efekt.

Roleta sa ovláda postrannou retiazkou, ktorá vďaka kladke v dolnej časti roletu pohybuje hore a dole, a mení úroveň prepúšťaného svetla a súkromia, keď sa pásy skladajú cez seba.  Rolety Deň a noc slúžia aj ako dizajnový prvok v miestnosti a sú dodávané s detskou poistkou, takže sú ešte vhodnejšie pre rodiny s malými deťmi.

Rolety Deň a noc vyhovujú každému

V jednej miestnosti sa môže stretnúť viacero členov rodiny, z ktorých ale každý potrebuje inú úroveň svetla. Rolety Deň a noc dokážu výjsť každému v ústrety. Napríklad zatiahnutím len polovice výšky okna môžete nechať dopadať slnečné lúče na písací stôl, aby deti dobre videli na domácu úlohu. Ale už pár metrov od okna bude v miestnosti príjemné pološero, vďaka ktorému sa napríklad nebude lesknúť monitor počítača, na ktorom práve pracuje otec.

Ďalšia situácia môže nastať, ak pracujete na zmeny.  V miestnosti, v ktorej napríklad máte svoju pracovňu, ale aj posteľ na denné spanie, potrebujete väčšiu tmu ako obvykle. Stačí rolety Deň a noc doplniť napríklad o závesy. Ich zatiahnutie poskytne v miestnosti úplnú tmu, aj keď rolety samotné nemusia byť úplne zatemňujúce.

clanek_002

Veľkou výhodou roliet Deň a noc je montáž roliet bez vŕtania. Roletu jednoducho len zavesíte na háčiky, ktoré zaháknete za okenný rám. Celú montáž tak zvládnete doslova za 2 minúty. V prípade potreby, napríklad kvôli umývaniu okien, roletu taktiež ľahko zvesíte a po umytí okien zase znovu nasadíte.

A rovnako ľahké je to aj v prípade, ak ste zvolili montáž s vŕtaním do okna alebo do steny. Nevŕtate totiž priamo samotnú roletu, ale len držiaky, do ktorých roletu upevníte. Aj v prípade, keď ste pri montáži vŕtali, pôjde roleta z pevne prichytených držiakov ľahko vybrať. To sa Vám napríklad pri klasických žalúziách nepodarí.

Náš sortiment rôznych druhov látok a ich farieb alebo vzorov je ďalšou možnosťou, ako každému členovi rodiny dopriať jeho vlastný prispôsobený kúsok. Vyberajte z ponuky veselých farieb do detských izieb, tmavších a ťažších látok s vysokou mierou zatemnenia do spální, alebo si zlaďte farbu rolety s doplnkami v kuchyni a zvoľte nízku úroveň tienenia.

Prečo kupovať rolety Deň a noc práve od FEXI?

Na trhu s tieniacou technikou nájdete desiatky rôznych dodávateľov roliet. Od veľkých obchodných reťazcov, cez špecializovaných výrobcov schopných dodávať po celej SR (ako práve FEXI) až po miestne firmy, obsluhujúce len zákazníkov v regióne. Prečo by ste mali venovať pozornosť práve roletám od FEXI?

Pozrite sa na niekoľko dôvodov, prečo práve FEXI je tou najlepšou voľbou pre toho, kto hľadá kvalitné rolety Deň a noc:

  • Naše rolety Vám prídu už zložené. Naozaj - ako jedny z mála, pokiaľ nie naozaj jediný, všetky rolety pred odoslaním zložíme. Namiesto desiatok drobných súčiastok Vás čaká len zložená roleta s niekoľkými ďalšími prvkami na uchytenie, a to je všetko.
  • Montáž našich roliet zvládnete za 2 minúty. Vďaka už zloženým roletám môžete pristúpiť k montáži rovno. Pokiaľ si zvolíte montáž bez vŕtania, ide vlastne len o zavesenie rolety na 2 háčiky, a napnutie ovládacej retiazky. Ale ani montáž s vŕtaním nie je nijako zložitá. Pokiaľ ste už niekedy držali vŕtačku v ruke, čaká Vás asi 5 minút práce.
  • Naši zákazníci vyjadrujú v 99% prípadov spokojnosť. Máme desaťtisíce spokojných zákazníkov. Mnohí nakupujú opakovane, a dokonca nás sami odporúčajú. Za to sme im vďačný, ale je to zároveň pre nás výzva a záväzok udržať tak vysokú kvalitu produktov a služieb.
  • Ponúkame najväčší výber látok na trhu. Stovky farieb, vzorov a dekorov poskytujú zákazníkom výbornú možnosť prispôsobiť svoj výber každému interiéru a jedinečnému vkusu.
  • Zasielame vzorky látok zadarmo. Chápeme, že vyberať len na internete a spoliehať sa na to, že na monitore je vidieť rovnaká farba, aká bude v skutočnosti, chce veľkú dávku dôvery. Na požiadanie preto zasielame vzorkovník až 8 vybraných látok. Môžete si doma skúsiť, ako bude látka vyzerať na vašom okne ešte pred nákupom.
  • Doprava zadarmo. Ak nakúpite rolety za minimálne 80 €, zaplatíme náklady na dopravu namiesto Vás. V závislosti od rozmerov a vybranej látky to môže predstavovať rolety na štyri okenné krídla.
  • Prepracovaný systém zliav. Množstevné zľavy, vernostné zľavy aj jednorazové akcie k rôznym príležitostiam, to všetko robí rolety od FEXI ešte atraktívnejším. Pokiaľ si správne skombinujete zľavy a nakúpite v období, kedy prebieha nejaká zľavová akcia, môžete nakúpiť rolety aj s viac ako 50 % zľavou.
  • Partnerská spolupráca. Máte záujem si s FEXI slušne privyrobiť? Ponúkame partnerský program, v ktorom dostanete provízie z uzavretých obchodov. Dohovorte sa napríklad so susedmi v dome a objednajte všetkým rolety od FEXI. Máte stavebnú firmu alebo ste architekt? Odporučte naše rolety svojim zákazníkom!
  • Naša skvelá zákaznícka podpora. V priebehu výberu, nákupu aj po ňom, máte kedykoľvek možnosť všetko konzultovať s našou zákazníckou podporou. Na rolety Deň a noc sa špecializujeme, takže o tejto oblasti vieme všetko. Pomôžeme so zameraním okien, s výberom, montážou a s akýmkoľvek problémom, ktorý Vás ohľadom roliet ťaží. Zavolajte a vyskúšajte nás.

Rodinná pohoda s roletami od FEXI

Rodina je na prvom mieste. Nič nie je dôležitejšie ako rodina. Pre rodinu všetko. Rodinu ničím nenahradíš. Krv nie je voda. Tieto, a podobné vyhlásenia počúvame vo filmoch, ale aj v reálnom svete. Určite to tak cíti aj každý osobne.

Lásku a náklonnosť ale nemusíme preukazovať nejakými veľkými romantickými gestami, na ktoré príde rad raz za život. Tak, ako napríklad odev nedrží pohromade jedno hrubé lano, ale tisíce drobných nitiek, netvorí rodinné puto jeden veľký skutok sebaobetovania alebo veľký finančne náročný dar. Sú to skôr drobné veci, ako napríklad kytička, prevzatie povinnosti za druhého, trávenie spoločného času a premýšľanie o tom, čo by ostatných potešilo.

Zaobstarať niečo krásne a zároveň praktické, čo by druhým dobre poslúžilo a aj dobre vyzeralo, nemusí byť nič ohromujúce. Stačí si napríklad sadnúť spolu jedno popoludnie, a spoločne pre každého doma vybrať tie správne rolety Deň a noc, aby Vám bolo spolu príjemne po celý rok.

clanek_003