Rolety Deň a noc a skrutkovač zadarmo

Jedno Murphyho pravidlo hovorí: sú situácie, kedy sa akýkoľvek nástroj stáva kladivom. Poznáte to tiež? Hľadáte napríklad skrutkovač na dotiahnutie silonu u rolety Deň a noc, pričom nachádzate len príliš veľké, veľmi malé alebo len krížové. Nakoniec teda použijete príborový nôž, aby ste to „nejako“ utiahli. Nezriedka pritom niečo zničíte. Máme dobrú správu – správny skrutkovač nájdete teraz v každom balení roliet, ktoré budete zavesovať alebo vŕtať na okno!

sroubovak_1

Skrutkovač k montáži roliet na okno

Síce každý doma má nejaké to náradie a nájsť vhodný nástroj na utiahnutie silonového vodiaceho lanka nebude nijako náročné, ale povedali sme si, že keď už sme Vám uľahčili montáž tým, že rolety Deň a noc dodávame už zložené, urobíme ešte ďalší krok a pridáme skrutkovač, ktorým vodiaci silon ľahko dotiahnete.

Podmienkou je, objednať si sadu buď na zavesenie na okno, čiže montáž bez vŕtania alebo sadu na montáž s vŕtaním na okno. Iné typy montáže vyžadujú vŕtanie do steny alebo do stropu a tam sa vodiaci silon nepoužíva, takže skrutkovač nie je potrebný.

!!!POZOR!!!

Skrutkovače máme len v obmedzenom množstve, takže ponuka platí do vypredania zásob a je teda časovo obmedzená. Jednoducho kto skôr príde, ten skrutkuje.

Používajte profesionálne nástroje

Každý remeselník Vám potvrdí, že kvalitný nástroj je polovica kvalitnej práce. A nemusíte byť ani profesionál a živiť sa prestavbami bytov, aby ste mohli mať profesionálne náradie. Napríklad kvalitná značková vŕtačka nemusí byť ani o toľko drahšia ako nejaká bezmenná, ktorú kúpite v nejakom obchodnom reťazci hneď vedľa pečiva alebo kŕmenia pre psov.

A aj keď potom náradie použijete len 2x za rok, je s ním oveľa jednoduchšia, rýchlejšia a kvalitnejšia práca. Kombinácia lacnej vŕtačky so slabým výkonom spolu s nekvalitným vrtákom a tvrdým betónom spôsobí, že namiesto úhľadnej diery pre hmoždinku vytvoríte do steny nevzhľadný kráter. A potom musíte riešiť následky, najčastejšie povolaním profíka.

sroubovak_2

Aj tak zdanlivo banálny úkon, ako dotiahnutie nejakej skrutky si zaslúži správne náradie. Je známy prípad, kedy americký úrad pre vyšetrovanie leteckých nehôd skúmal pád lietadla, pri ktorom zomreli všetci ľudia na palube. Výsledkom vyšetrovania bolo, že sa uvoľnila matka vinou zle namontovanej závlačky a lietadlo prestalo byť ovládateľné. Na prvý pohľad nepodstatná súčiastka za pár halierov a nepozornosť pri práci spôsobila katastrofu.

Nevieme si predstaviť scenár, kedy by nedotiahnuté vodiace lanko rolety spôsobilo smrť desiatok ľudí, ale pre Vaše pohodlie skutočne používajte vždy vhodné náradie. Trebárs už len preto, aby ste nepoškodili malú skrutku, s ktorou by po strhnutí zárezu na hlave už nešlo nijako manipulovať.

Rolety od FEXI – kvalita a bezproblémová montáž

FEXI je jednotka na trhu s roletami Deň a noc. Pozrite sa na niekoľko dôvodov, prečo práve FEXI je tou najlepšou voľbou pre toho, kto hľadá kvalitné rolety Deň a noc:

  • Naše rolety Vám prídu už zložené. Naozaj - ako jedny z mála, pokiaľ nie naozaj jediný, všetky rolety pred odoslaním zložíme. Namiesto desiatok drobných súčiastok Vás čaká len zložená roleta s niekoľkými ďalšími prvkami na uchytenie, a to je všetko.
  • Montáž našich roliet zvládnete za 2 minúty. Vďaka už zloženým roletám môžete pristúpiť k montáži rovno. Pokiaľ si zvolíte montáž bez vŕtania, ide vlastne len o zavesenie rolety na 2 háčiky a napnutie ovládacej retiazky. Ale ani montáž s vŕtaním nie je nijako zložitá. Pokiaľ ste už niekedy držali vŕtačku v ruke, čaká Vás asi 5 minút práce.
  • Naši zákazníci vyjadrujú v 99% prípadov spokojnosť. Máme desaťtisíce spokojných zákazníkov. Mnohí nakupujú opakovane a dokonca nás sami odporúčajú. Za to sme im vďačný, ale je to zároveň pre nás výzva a záväzok udržať tak vysokú kvalitu produktov a služieb.
  • Ponúkame najväčší výber látok na trhu.  Stovky farieb, vzorov a dekorov poskytujú zákazníkom výbornú možnosť prispôsobiť svoj výber každému interiéru a jedinečnému vkusu.
  • Zasielame vzorky látok zadarmo. Chápeme, že vyberať na internete a spoliehať sa na to, že na monitore je vidieť rovnaká farba, ako potom bude v skutočnosti, chce veľkú dávku dôvery. Na požiadanie preto zasielame vzorkovník až 8 vybraných látok. Môžete si doma skúsiť, ako bude látka vyzerať na vašom okne ešte pred nákupom. 
  • Doprava zadarmo. Ak nakúpite rolety za minimálne 80 €, zaplatíme náklady na dopravu namiesto Vás. V závislosti od rozmerov a vybranej látky to môže predstavovať rolety na štyri okenné krídla. 
  • Prepracovaný systém zliav.  Množstevné zľavy, vernostné zľavy aj jednorazové akcie k rôznym príležitostiam, to všetko robí rolety od FEXI ešte atraktívnejším. Pokiaľ si správne skombinujete zľavy a nakúpite v období, kedy prebieha nejaká zľavová akcia, môžete nakúpiť rolety aj s viac ako 50 % zľavou.
  • Partnerská spolupráca. Máte záujem si s FEXI slušne privyrobiť? Ponúkame partnerský program, v ktorom dostanete provízie z uzavretých obchodov. Dohovorte sa napríklad so susedmi v dome a objednajte všetkým rolety od FEXI. Máte stavebnú firmu alebo ste architekt? Odporučte naše rolety svojim zákazníkom!
  • Naša skvelá zákaznícka podpora. V priebehu výberu, nákupu aj po ňom, máte kedykoľvek možnosť všetko konzultovať s našou zákazníckou podporou. Na rolety Deň a noc sa špecializujeme, takže o tejto oblasti vieme všetko. Pomôžeme so zameraním okien, s výberom, montážou a s akýmkoľvek problémom, ktorý Vás ohľadom roliet ťaží. Zavolajte a vyskúšajte nás.

A teraz teda navyše ešte so skrutkovačom zadarmo.